Gönderen Konu: 5. AY KAFADA ÇIKAN YARA  (Okunma sayısı 2254 defa)

Oguzhan1616

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
5. AY KAFADA ÇIKAN YARA
« : 02 Ocak 2023, 11:46:27 »
Daha önce bu durumla karşılaşan oldumu bilgi verirseniz sevinirim. Doktorla görüştüm baktı hiçbişey yok nazikçe yıkamışsın biraz daha ovalayarak yıka dedi vichynin bir şampuanını söyledi kullan diye şampuanıda paylaşacağım ama hiçbişey yok demesi garip geldi bana daha önce karşılaşan varsa veya bilgisi olan yazabilirse sevinirim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: 5. AY KAFADA ÇIKAN YARA
« Yanıtla #1 : 02 Ocak 2023, 14:27:55 »
Dermotolag gitmende fayda var saç yönleri sıkıntılı gibi çıkışlardan dolayı yara olmuş olarak gördüm ben
Global Moderator

phantom

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 02 Ocak 2023, 19:16:13 »
Sen en iyisi o doktoru bırak ve bir cildiyeciye git .bir şey yok demesi normal değil heralde yaptığı ekime toz kondurmamak için öyle dedi.
Kadandaki yara sebore kaynaklı olması yüksek ihtimal ama genede dediğim gibi bir cildiyeci görse iyi olur.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 02 Ocak 2023, 19:18:33 »
 drlar ekimine toz kondutturmaz yuzeysel duruyor sonuca etki etmicek gibi duruyor iyice yayılıp basına iş açmadan dermotologa git
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Oguzhan1616

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 02 Ocak 2023, 22:00:09 »
Sen en iyisi o doktoru bırak ve bir cildiyeciye git .bir şey yok demesi normal değil heralde yaptığı ekime toz kondurmamak için öyle dedi.
Kadandaki yara sebore kaynaklı olması yüksek ihtimal ama genede dediğim gibi bir cildiyeci görse iyi olur.

Sebore nedir internette baktım pek birşey bulamadım sonuca etki edecek bişey mi acaba

Oguzhan1616

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 02 Ocak 2023, 22:01:25 »
drlar ekimine toz kondutturmaz yuzeysel duruyor sonuca etki etmicek gibi duruyor iyice yayılıp basına iş açmadan dermotologa git

Bende gitmeyi düşünüyorum inşallah sıkıntı çıkmaz eyvallah yorum için

Oguzhan1616

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 02 Ocak 2023, 22:02:24 »
Dermotolag gitmende fayda var saç yönleri sıkıntılı gibi çıkışlardan dolayı yara olmuş olarak gördüm ben

Hiç o açıdan düşünmemiştim farklı doktora gitmeyi düşünüyorum tekrardan eyvallah yorum için

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 04 Ocak 2023, 14:15:40 »
5 ay gecmis saclar hala böyle ekim olmamis ayrica o bölgede nekroz gibi duruyor kabuklari attiktan sonra nekroz olmus
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Oguzhan1616

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 04 Ocak 2023, 23:46:16 »
5 ay gecmis saclar hala böyle ekim olmamis ayrica o bölgede nekroz gibi duruyor kabuklari attiktan sonra nekroz olmus

5 ayda yüzde yüz çıkması mı gerekiyor saçların

BeRan

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 06 Ocak 2023, 15:00:10 »

Geriden gelebilir arkadaş biraz daha olumlu sonuçlara göre yorum yapmış sabır asıl sonuç 8. ayda belli ediyor kendini.

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 11 Ocak 2023, 20:56:27 »
 Hocam geçmiş olsun . Başınızdaki Seboreik dermatid . Vishy şampuan iyi gelir  ama arkadaşların dediği gibi cildiye yakından görsün daha iyi olur . Cildiye doktoru da yazacağı ketoral şampuan yanına bir losyon daha verecek . Geçer ama ihmal etme . Daha fazla yayılırsa saçların çıkışını engeller

Kenan134443d

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 11 Ocak 2023, 21:12:44 »

Çevremdeki ektirenler biliyorum. 6.ayda yüzde 50-60dan fazla çikiyor. 8.aya kadar saç çikişi oluyor, ondan sonra olmuyor.

Yüzeysel Nekroz benim işteki arkadaşimda da çikti.Thicoline merhem ve Fito krem kullanip Regrow serum kullandi. Oralardan saç çikardi.

Oguzhan1616

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 16 Ocak 2023, 23:47:31 »
Hocam geçmiş olsun . Başınızdaki Seboreik dermatid . Vishy şampuan iyi gelir  ama arkadaşların dediği gibi cildiye yakından görsün daha iyi olur . Cildiye doktoru da yazacağı ketoral şampuan yanına bir losyon daha verecek . Geçer ama ihmal etme . Daha fazla yayılırsa saçların çıkışını engeller

Geçen hafta cildiyeye gittim saç egzaması olduğunu söyledi bi şampuan ve banyo öncesi ve sonrası için ayrı losyon verdi anında kesti kaşıntıyıda kızarıklığıda götürdü saç diplerinde hafiften kabuk gibi tortu gibi kalıntılar kaldı biraz onlarda dökülüyor ama onlarla birliktede hatrı sayılır bir saç dökülmesi oldu geri çıkar mı acaba tekrar şuanda son durum bu şekilde

fixx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 21 Kasım 2024, 13:55:28 »
Son durum nedir

Facebook Twitter Instagram