Dostum tatilden yeni döndüm ve son eklediğin fotoyu görünce bir kes daha yanılmadığımı gördüm ve senin adına gerçekten sevindim,bulunduğun süreç içerisinde henüz üç ayı yeni doldurmuş olmana rağmen durumun harika görünüyor,aslında 90. gün fotonla bir önceki 84. gün fotoları arasındada özellikle orta tepe bölgeler arasındada gelişme bakımından bariz fark var..sadece 90. gün fotosu biraz daha aydınlık yakalandığı için sanki fark yokmuş gibi görünmüş..
Son eklediğin fotolarda zaten barizen gelişme çok belli,önümüzdeki iki hafta içerisinde bu gelişme dahada bariz hale gelecek şimdiden belli,120 gün dolduğunda artık sonucun nasıl olacağını biraz daha net tahmin edebileceğimiz bir seviyeye geleceğini düşünüyorum,çıkan saçlar büyük oranda kendini belli edecekler fakat genede kafa derini tamamen kapatacak durumda olamayacak kadar ince telli olacaklar,saçın hacmini bulması ve yeterli dolgunluğu verecek kalınlığa ulaşmaları bir yılı buluyor nerdeyse ,bu hacim ve saç kalınlığı meselesi aslında bir saç ekim sonucunu etkileyen en önemli mesele,örneğin şu ana kadar sende çıkmış olan tüm saçlar büyümelerini tamamlayıp normal bir hale geldiklerinde kafa derini tamamen kapatacak seviyeye gelecekler yani sonuç olarak şu an bile sana kimse kel diyemeyecek duruma gelmişsin,gün içerisinde bu koyduğun fotolardan çok farklı olumlu yönde iyi göründüğünü düşünüyorum,fotolarda genellikle kötü gözükür,üstelik aydınlıkta çekiyorsun ve fotoların net ..yani sonuç olarak kritik eşiği geçtiğini düşünüyorum ,bundan sonrası daha ne kadar iyi bir seviyeye gelebilir onu takip edeceğiz..
Son olarak bir şey farkettim saçların çok yavaş uzuyor ,biraz hızlı uzasalardı eğer o bahsettiğim hacim ve kalınlık olayı daha hızlı gerçekleşirdi diye düşünüyorum,belkide minoxil kullanmadığın için bu böyle,minoxil süreci biraz daha hızlandırabilirdi..
Senin ekiminde şu ana kadar gördüğüm tek olumsuz durum ön çizginin geri kalan taraflara göre biraz daha yavaş ilerlemesi oldu,özellikle vertekste inanılmaz gelişme olmuş,halbuki en zor bölge orası ön kısımda en hızlı sonuç alınan kısım olmasına rağmen gelişme yavaş,yalnız daha çok değişir , diğer kısımlardaki hızlı gelişmenin gerisinde kaldığı için bu yorumu yapıyorum yoksa kötü değil kesinlikle...
Bir hafta sonraki fotonu merakla bekleyeceğiz artık