Gönderen Konu: Saçlarda gerileme seyrelme ya da dökülme var mı?  (Okunma sayısı 761 defa)

yigittttgngr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saçlarda gerileme seyrelme ya da dökülme var mı?
« Yanıtla #15 : 02 Ocak 2023, 18:34:52 »
gerek yok.şakaklarda gerileme var gibime geldi.yaradılıştan erkeğin şakakları az geride olur ama biraz daha gerilemiş gibi geldi.dra gitcen solucek.bence genetik var.benden daha tecrubeli arkadaslarda var onlarda yazsın.genetik olması kel kalıcan demek değil.yavas olabilir agresif olabilir zaman gosterir.diğer arkadaslarda baksın bakalım

Hocam benim babamın da öyle benim de. Bizim alnımız ailecek Atatürk havalimanı gibi. 11-13 yaşlarımdan foto atsam açılma mı yoksa normal hali mi anlayabilir misiniz?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 02 Ocak 2023, 18:38:36 »
 farketmez.diğer arkadaslarda bakar.genetik vardır ailecek vardır agresif değildir genclikte genetiği olup 45 yasında saçı ole duranda var.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

yigittttgngr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 02 Ocak 2023, 18:45:58 »
farketmez.diğer arkadaslarda bakar.genetik vardır ailecek vardır agresif değildir genclikte genetiği olup 45 yasında saçı ole duranda var.

Buyurun hocam yeni çektim, flaş açık ve oda ışığının altında çektim, öndeki kısa saçları soracak olursanız ben biraz sıkıntılı bir insanım on çizgi geri gitse nasıl gözükür acaba diye merak ettiğim için oradakk saçları böyle çeyrek santim falan kazıdım, onlar uzuyor yani ordaki saçların kısa olmasının sebebi o. Saçlarda incelme var mi sizce?

Klasöre buradan erişebilirsiniz:
saç 2
https://disk.yandex.com.tr/d/HQATM1KwOUr83g

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 02 Ocak 2023, 18:49:11 »
 bunların dısında bana genel saçında minyaturleşme var gibi geldi hocam.en iyisi bir dr sarı ışıkta yakından bakar soler.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

yigittttgngr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 02 Ocak 2023, 18:51:52 »
bunların dısında bana genel saçında minyaturleşme var gibi geldi hocam.en iyisi bir dr sarı ışıkta yakından bakar soler.

Hocam reşit değilim 17 yaşındayım, çocuk polikliniğe gitsem böyle böyle desem tanıdık zaten doktor o sevk edebilir mi ya da çocuk polikliniğe gidip DHT sonucuna baktırabilir miyim? Dediğim gibi doktor tanıdık yani sıkıntı çıkarmaz ama yapabiliyor mu bilginiz var mi?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 02 Ocak 2023, 18:57:19 »
 o konuda bilgim yok.sorun dhtde değil .dht herkeste var.saç kokune dokunur geri doner.ama saç kokunde reseptor denilen alıcılar varsa dht saça bağlanır orda saçı doker.dht sonucu falan değil bakıcak solucek dr.sevk falan bilmiyorum.sitede diğer arkadaslarda bakar.ekimcilere mail at saçının resimlerini at genetikmi değilmi de.

yigittttgngr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 02 Ocak 2023, 19:01:58 »
o konuda bilgim yok.sorun dhtde değil .dht herkeste var.saç kokune dokunur geri doner.ama saç kokunde reseptor denilen alıcılar varsa dht saça bağlanır orda saçı doker.dht sonucu falan değil bakıcak solucek dr.sevk falan bilmiyorum.sitede diğer arkadaslarda bakar.ekimcilere mail at saçının resimlerini at genetikmi değilmi de.

Hocam şöyle ki ben bundan tam 9 gün önce cildiyeye gittim sivilce ve dökülme için, anlattım böyle böyle saçım dökülüyor diye, kadın eldiveni taktı yüzümdeki sivilcelere baktı sonra saçımın tepe noktasından tuttu çekti eldivene baktı sonra hiç umursamadan sivilce ile ilgili şeyler sordu kullandığın ilaçlar ne vb. tarzında. Hocam saç ne durumda dedim seni psikiyatri polikliniğine göndereyim istersen 3. soruşun bu saçına bak sence dökülme var mı dedi aynen bu şekilde azarladı doktor ablam. Ama bence sıkıntı var işte bilemiyorum pek takmadı sanki.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 02 Ocak 2023, 19:05:39 »
 dr dediyse sorun yok.genetik olmasında 2 ilaçla cozersin.genetik dısıda minyaturleşme yapa şeler var.sorun hallolunca onlarda haloluyor.

yigittttgngr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 02 Ocak 2023, 19:08:48 »
dr dediyse sorun yok.genetik olmasında 2 ilaçla cozersin.genetik dısıda minyaturleşme yapa şeler var.sorun hallolunca onlarda haloluyor.
Ya doktor pek umursamadı gibi sanırım bana öyle geliyor benim saçlar kıvırcık diye elalem dökülmez falan sanıyor hacimli durduğu için. Babamın saç çizgisinde bir santim bile gerileme yok 53 yaşında kendisi, dayım kel o da 51 baba tarafı kuzenlerin hiçbirinde saç sorunu yok anne tarafı bir erkek kuzen var onda da saç böyle yarım santim falan gerilemiş şakaktan olgunluk çizgisi gibi duruyor ki muhtemelen öyle çok yakından bakınca zor belli olacak derecede. Genetik bu şans işidir ama sizce genetik ihtimali var mıdır?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 02 Ocak 2023, 19:16:42 »
 soyledim bence var ama saçını dokucek veya dokmeyecek diye bişi yok.bizimde sulalede yok ama bizde çıktı.3 gobek geriden dededen alabiliyormuşsun.

yigittttgngr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 02 Ocak 2023, 19:19:12 »
soyledim bence var ama saçını dokucek veya dokmeyecek diye bişi yok.bizimde sulalede yok ama bizde çıktı.3 gobek geriden dededen alabiliyormuşsun.

Anladım. Bir sorum daha var şimdi doktora gittim baktı bir kez daha var ya da yok dedi, kan sonucuna da baktırmak istesem hangi sonuçlar önemli b12 tsh t3 t4 d vit. dht gibi başka saçla alakalı neye baktırabilirim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 02 Ocak 2023, 19:24:36 »
 onu bilmiom.az işlerim var daha bilgili arkadaslarda bakar saçına.

yigittttgngr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 02 Ocak 2023, 19:26:51 »
onu bilmiom.az işlerim var daha bilgili arkadaslarda bakar saçına.

Kim hocam daha bilgili olanlar etiketleyeyim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 02 Ocak 2023, 19:51:55 »
 hintell var sclooer var bakarlar zaten birazdan dr hair var baska arkadaslarda var

yigittttgngr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 02 Ocak 2023, 19:52:41 »
hintell var sclooer var bakarlar zaten birazdan dr hair var baska arkadaslarda var
Umarım bakarlar hocam beklemedeyim.

Facebook Twitter Instagram