Arkadaslar herkese selamlar. Yasım 27. Sac ekimine karar vermiştim ve bu forumla tanıştım. Son birkaç aydır takip ediyorum. Nasıl bi yol izlemem gerektiği hakkında biraz bilgi sahibi oldum diyebilirim. Bi vefa borcu gereği ekim sürecimi sizlerle paylasıcam. ayrıca basta hintell olmak üzere forumun değerli üyelerine cok tesekkürler. Sürece gelirsek eğer..
Öncelikle son 2-3 aydır proscar ve xpecia kullanıyordum ve kullanmaya devam edicem. Yan etkileri ve etkileri konusunda bilgii sahibi oldum. Bende herhangi bir sıkıntı olmadı. Bunun bilgisini asuman hanıma vermistim zaten. Ekime bi hafta kala ise bırakmam gerektiği söylendi ve bıraktım. Yaklasık 2 ay önce asuman hanım ile görüşmüştüm. Yaklasımı ilgi alakası gayet iyiydi. Öz çizgi çizildi ve hoşuma gitmişti. Saçımın ince telli oldugu ve alnı daraltarak ön bölgeye sık bir ekim yapılacağını söyledi. İkinci bir ekim ihtimaline karşında 4000 greftin yeterli olduğunu söyledi. Operasyon tarihine kadar ne yapmam gerektiğini öğrendikten sonra tarih aldım ve yaklasık 2 ay sonra 29 aralıkta operasyon gerceklesti. Sabah 9da basladı 18gibi bitti. Sürecin çoğunda asuman hanım operasyona dahil olmustu. Bugüne kadar ki Süreçte emeği geçen herkese teşekkürler.. sizlerinde ekim hakkında değerli yorumlarınızı almak isterim..
Ekim öncesi ve sonrası görüntüleri yükleyeceğim