Merhaba,
Tepe bölgesi, yan ve kafamın ön bölgesinin arkasında seyrelme ve açılma vardı. Ani bir karar ile ekim yaptırmaya karar verdim. Kuzenim daha önce aynı yere ekim olmuştu tavsiye etti, sağ olsun kendiside beni yalnız bırakmadı ekime kendisi de katıldı. Buradan kendisine teşekkür ediyorum. İstanbulda toplantım vardı 3 gün kalacaktım, bu süreçte ilgili ekim merkezini ziyaret ederek Gökhan bey ile görüşme fırsatımız oldu canlı muayene yaptı, Tepe bölgesinde saçlarımın zarar görebileceğinden kaynaklı sadece geçiş yaparız diye belirtti, maksat oradaki kan akışını hızlandırmak olan saçı kuvvetlendirmek diye belirtti. Ekim için uygun gün yoktu, ben geldim değerlendirmek istediğimi belirttim, sağ olsun Pazar günü mesai yaparak süreci kendisi yönetti. Bizzat ekime katıldı, Tamamladı. Oradan hemen hava limanına geçerek akşam evime geldim. Gökhan bey ve ekibine buradan teşekkür ediyorum. Şu an 6. Günümdeyim. Fotoğrafları paylaşıyorum, önceki fotoğraflar ekimden 1 gün önce alınmkştır,Değerli yorumlarınızı bekliyorum.