Saç Ekimi Sonuçları
Merhaba, Revita şampuan nereden temin ettiniz acaba yardımcı olabilir misiniz? İçeriğinde etken madde Ketoconazole var mı (Revitayı Revita yapan DHT baskılayıcı etken madde sanırım). Ben yurt dışından getirtmeye çalıştım ve kayboldu.
ele gelir diplerden öyle zamanla hareketlenir onlar kardeşim ama senin fin kullanman gerek saçların yapısı çok ince
selamlar 5 ay iiçin açık alana göre saç gelişimi olumlu görünüyor gelişim devam ediyor şimdilik güzel umarım zamanla çok daha iyi olur hocam
Ustam benim acikligimda sizinki kadar var 4500 greft ekildi cok ince telli ben finasterid kullaniyorum siz kullanmiyorsunuz muhtemelen merak ediyorsunuzdur kullansam acaba nasil olurdu diye benimde 5.ayim 2 gun once bitti konuma goz atabilirsin
Cok sagol abi yorumun icin.Ozellikle orta bolge umdugum yogunlugu yakalayamayacak gibi geliyor bana.
Evet gelişim normal ama saçlar halsiz bencede güçlendirmeye hemen başlasanız iyi olur kullanmıyorsanız
Saçlarını güçlendirmez öyle bakarsan olmaz saç yapın ince bir güçlendir tabi bir şey kullanmıyorsan