Merhaba arkadaslar,
21 aralik gunu medekste sac ekimi yaptirdim.
Saat 09:30 gibi Ismail bey tarafindan anestesi islemine baslandi. Ufak tefek agri olsa da oyle korkacak birsey yok.
Anestesi isleminden sonra Elif hanim grefleri mikromotorla aldi ve Dima bey greftleri topladi. 5000 greft alindigi soylendi bana.
Hemen ardindan Gokhan bey toplantida oldugu icin Elif hanim tarafindan on cizgim cizildi. On cizgim zaten belirgin oldugu icin ayni yerden cizildi ve gayet begendim.
Ardindan yaklasik 1 saat kadar Elif hanim kanallari actiktan sonra saat 13:45civari ufak bi mola verdikten sonra saat 14:00 gibi ekim islemine baslandi. Ekim Ismail bey ve Dima bey tarafindan yapildi. Saat 17:45 gibi ekim bitti ve klinkten ayrildim.
2 seans olarak planladigimiz icin tepeye ekim olmadi. Ama Elif hanim oralara da kanallar acmisti. Herhalde greft yettigi kadar geriye de ekilebilsin diye
Klinkten cikar cikmaz muhtemelen soguk ve ruzgardan dolayi kanama oldu. Alttaki fotograflardan gorebilirsiniz.
3. Gun gokhan bey tarafindan ilk yikamam yapildi ve su spreyi kullanarak akan kanlar kolay bir sekilde temizlendi.
Ekim oncesi: