ufaktan çıkışlar başlamış bir ay sonraki durum gidişat açısından belirleyici olur fin yada minoxil gibi tajviyeler alıyormusunuz hocam ,kendi saçlarınız ilerisi için tehlikede gibi geldi bana önlem almak şart gibi.
10 senedir döküle döküle bu kadar kaldı, çok ciddi bir dökülme sorunum olmadı aslında. Yaş 40'ı gectigi için minoxil kullanmıyorum (hem bırakınca tekrar döküldüğü hem de kalp krizi riski nedeniyle), fin'i de genetik bir dökülme problemim olduğunu düşünmediğim için kullanmadım.
Şu an klinikten aldığım sete devam ediyorum. Günde 2 adet biyotin hapı ve procapil etken maddeli saç spreyi kullanıyorum. Hap ve spreye 6. aya kadar devam edeceğim. Saçları da set ile birlikte aldigim şampuan ile yıkıyorum. Şampuan bitince buradan tavsiye edilen şampuanlardan biri ile devam edeceğim.
75. gunden itibaren dermaroller kullanmaya da başladım. 75 ve 90. günlerde kullandım. Dermaroller sonrası gene kliniğin verdiği sac serumunu kullanıyorum. Onun etken maddesi de procapil.
6. aydan sonra biyotini günde 1 hapa düşüreceğim, ilave olarak da dermaroller ve sac serumuna (15 gunde bir) devam edeceğim. Bir yılı doldurduktan sonra da şampuan dışında bir takviye almayacağım.
Şu an ki planım bu şekilde. Umarım işe yarar.