Gönderen Konu: RESUL YÜKSEK HAİR TRANS / 2700 greft / yaş 33 / 23.12.2022  (Okunma sayısı 7641 defa)

Sonic

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: RESUL YÜKSEK HAİR TRANS / 2700 greft / yaş 33 / 23.12.2022
« Yanıtla #135 : 02 Nisan 2024, 11:23:49 »
İlk aklıma gelen resul bey operasyon öncesinde analiz yapmıyor şöyle bir bakıp tamam olur demişti benim kanalları resul bey açmıştı donör alımımı serra hanım yapmıştı tek memnun olduğum kısım alım kısmı diyebilirim ekimi yapan ekip aksaklıklardan dolayı sürekli değişti bence en önemli etkenlerden biri ekip uyumudur sürekli sorun yaşadılar planlanan süreden 4-5 saat fazla sürdü greftlerin o kadar uzun süre canlılığını koruduğu şüpheli vertex bölgesine ekim yapan arkadaş konuşmalarından ve tavırlarından anladığım kadarıyla ilk kez ekim yapıyordu (yani bu bölgeye önem verilmemiş ya tutarsa zihniyeti var) prp seansları çok özensizdi (seansların birini bekleme koktuklarında yapmışlardı hatta) her gittiğimde farklı insan gruplarıyla muhatap oldum baştan söylenen resul beyle istenildiği zaman görüşülebileceğiydi 1-2 sefer tesadüfen denk geldim onlarda da tek söylediği saçların ince telli zamana ihtiyaç var ( en başında da ince telli olduğu belliydi ama beklenti tavandı ) ön çizgim ve şakaklar çok zayıf kaldı süreç tamamlandıktan sonra normalde resul beyle görüşme olması lazım ama ben yine kendisine ulaşamadım ve alakasız insanlara durumu anlatmak zorunda kaldım resul bey sonucu görmeden kendisinin belki haberi bile olmadan revize işlemi için randevu vermeye çalıştılar yani söylendiği gibi resul beye ulaşmak çok kolay olmuyor inşallah bu söylediklerimin hiçbirini yaşamadan seni çok memnun eden sonuca ulaşırsın sürecin zorluğunu bilen biri olarak tek isteğim bu olur benim kabullenemediğim ve kızdığım nokta baştan her şeyin konuşulup ona göre hareket edilmemesi nasıl olsa revize edilir mantığıyla yaklaşılması

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #136 : 02 Nisan 2024, 13:29:10 »
Fena durmuyor saç ekimin umarım güzel sonuç alırsın kardeşim kabuk sonrası görüntü sağlıklı
Daha iyi olabilirdi ama bu da güzel duruyor çok ayrıntıya takılmıyorum merkez kalitesine göre
Global Moderator

İdor

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #137 : 03 Nisan 2024, 16:02:45 »
Şuan 66. Gün arkadaşlar durum güncellemesi yapıyorum .
Fakat aklımda olan sorular şunlar cevap verirseniz sevinirim .
Şimdi kabuk sonrası görüntüdekki saçlar nihai sonuç mu arkadaşlar . Yani cikicak saçlar mi .
Ayrıca benim ikinci ekimimde donör bölgesi ve ilk ekilen ve mevcut saçlar daha çabuk toparladi .
Ayrıca ikinci ekim'de şok dokulme oldu ama fazla oldumu ondan emin değilim .
Sonuç olarak şuan 66. Gündeyim sonuç bu şekilde .
Medikal tedavilere devam .

İdor

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #138 : 03 Nisan 2024, 16:27:20 »
66. Gün

İdor

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #139 : 05 Nisan 2024, 10:06:50 »
@hintell ve diğer arkadaşların yorumlarını bekliyorum .

İdor

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #140 : 11 Nisan 2024, 13:41:34 »
@hintell hocam bir yazinizda. Bir arkadaşa söyle bir yorum yapmışsiniz .
Soru şu idi . Sok dökülmesi sonrası goruntudeki saçlar cikarmi şeklinde idi sizde söyle bir cevap vermissiniziz.
Artık o durum ekımcının başarısı kullandığı teknik ile alakalı şeklinde .
Biraz açar mısınız .
Yani sonuç olarak alınan greffler kaplara koyuluyor . Sürekli islatiliyor dolaba kaldırılıyor .
Kanal açılıp yerleştiriliyor . Nasıl olabilir başarısız .

Facebook Twitter Instagram