(@hintel hocam burayı okuduktan sonra greff sayısı ile ilgili soruma | ön hattıma - çizime | ekim sıklığı - açıklık giderilmesi ile ilgili yorum yaparsanız cok sevınırım...)
Dökülme süreci ve ekim merkezi seçimi; Öncelikle herkese merhaba. Forum sahibi / yöneticisi @hintell'e böyle bir platformda bizleri buluşturduğu için teşekkür ediyorum.
Çevremde Saç ektirme diyen çok oldu , fakat eskiden fön çektiğim zaman saçın formu ve dolgusunu yakalayamadığımdan dolayı ayrıca açıklığın artmasından dolayı saç ekimine karar verdim.
Resul YÜKSEK hocamız gerçekten işinde uzman biri olduğunu düşüyorum ayrıca çevremdeki örnekleri ile karşılaştıktan sonra Resul beye ektirmeye karar verdim. Fakat aklımda Ankara Şahin Çelik hocamız vardı . Fakat mesafeden ötürü Samsunda olmasının daha iyi olabileceğini düşündüm.
Haliyle zaman ve maliyet...
Ayrıca daha öncesinde de ektirmek istedim fakat ara verdim bu işlemden bir yıl öncesine kadar.. O yüzden;
prp mezoterapi biotin ve andravium sprey epeyce kullandım..
Ekim günü; 23/12/2022 tarihinde 07:30'da Resul hocamızın ön hat tasarımım ekim planı yapıldıktan sonra saçlarım kesildi.. Resül hocamızın ekip arkadaşları donör alanını uyuşturarak işlem başladı..
Resul hocamız donör alımına kanal açılmasına ve kısmı olarak ekime girerek süre. 12-13 saatte tamamlandı .
Kliniğin vermiş olduğu ilaçlar;
ANTİBİYOTİK | sabah - akşam - 1 tane
DOLEREX AĞRI KESİCİ | günlük - 1 tane
Medikal set vitamın sampuan ve köpük.
Kendim temin ettiğim ilaçlar;
biotin
selenıum
kantaron yagı
multı vıtamın
dynavit korean ginseng
dynavit coenzyme q10 200 mg
Genel olarak süreçten gayet memnunum. sadece biraz gref sayısı az geldi bilemedim burda @hintell hocamızın bilgisine ıhtıyacım var . cunku hocamız mevcut sacları ve donör alanının korumak ıcın bu sekılde karar kıldı. Konu açıp açmama konusunda epey git gel yaşadım. Geldiğim noktada sürecimi sizlerle birlikte paylaşmak istedim. Süreçle alakalı fotoğrafları konu altında paylaşmaya devam edeceğim. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.