Hocam bu meseleyi şu şekilde izah edeyim şimdi DHT hormonu vücutta ergenlikten itibaren ergenlik sonuna kadar dönemde ses kalınlığı, kemik gelişimi, cinsel kimlik oluşumu,sakal-bıyık çıkması, gibi faktörlerde etkin bir şekilde rol oynar hatta bu nedenlerden dolayı 18 yaş altına hangi tedavide olursa olsun androjen kullanımı önerilmez tabi burda 18 sadece sembolik bir sayıdır mesela adam var 22 de ergenlige giriyor hocam vs. vs ben şahsen 23 yaşıma girince başladım her neyse devam edelim işte bu özelliklerinden dolayı genel bir yargı daha var bu androjenlerle ilgili yok efendim sakalı azaltıyormuş gibisinden ben kendi adıma söyleyeyim böyle bir etkiyle 7 aylık süreçte karşılaşmadım yabancı forumlarda karşılaştığını iddia eden 1-2 kişiye denk gelsem de ortada bir resim yoktu psikolojik olduğunu düşünüyorum her neyse bugün gün ışığında sakalımı da çektim resmini buraya bırakıyorum sizin için ben zaten normalde de sakalsız halimi sevdiğim için sakalımı jiletle kesiyorum ama bu 2 haftadır uzatmıştım.