Saç Ekimi Sonuçları
gayet iyi şoktan kurtulanlar olmuş .
şok dökülmen bitmiş hayırlı olsun inşallah güzel olur sonucun güzel başlar saç çıkışları.
Herkese merhabalar hepimizin güzel sırma saçları olur inş😉Işık altında ve normal ışıkta iki foto attım, erken ama belki süreç için insan yine de merak ediyor yorumlarınıza dikkatle ve merakla bekliyorum.
Hocam bende 73.gundeyim medeks 4500 greft benim kafa doldu ne hikmetse simdiden inceleyebilirsiniz :
senin de saç cildin hareketli görünüyor erken süreç evet tam kaçıncı gün ?umut verici görüntüler maşallah medeks ekimleri güzel gidiyor hep böyle gider inşallah
Aramizda sadece 2 gün var benim kafa dolmusken simdiden pek anlam veremiyorum sizde neden boyle ustelik ayni merkezde ayni kisiler tarafindan yapilmis operasyon sigara alkol falan kullaniyor musunuz ustelik hintell bana ekime uygun degilsiniz demisti o kadar kotuydu sac yapim donor alanim gercekten bu sac ekimi olayi tam bir piyango hic bir standardi yok surpriz yumurta icinden ne cikacak kimse kestiremiyor hakkinizda hayirlisi olsun
hızlı hareketlenmiş.keşke 6 ay finasterid kullanıp ektirseydin.olanları tutabilirsen ekimin dahada verimli olur ama ekimde cılızlar ölmüştür.