Merhaba,
Öncelikle forumdaki herkese @Hintell başta olmak üzere teşekkürler, saç ekimi konusunda çekincelerim vardı ve forumdaki gördüğüm sonuçlar herkesin birbirine desteğini görünce ben de saç ektirmeye karar verdim. Hintell sayesinde Revita şampuan ile tanıştım ve son bir aydır kullanıyordum bu da saçlarımı güçlendirdi. Tekrardan teşekkür ederim.
Ahmet Bey ile tanışmam bu forum aracılığıyla oldu. 31 yaşındayım ve 5 senedir saçlarım çok fazla döküldü. Açıklık arttığından ve sürekli şapka takmaya başlamıştım. Ahmet Bey ile görüştükten sonra kararımı verdim, operasyon 26 Aralıkta yapıldı. Ahmet Bey başından sonuna kadar takip etti. Beyza Hanım anesteziyi yaptı ve Cansu Hanım alım işlemini gerçekleştirdi. Resimlerden ilk baktığında Ahmet Bey 4500 greft civari olur demişti fakat Cansu Hanim donör bölgesi iyi diyerek 5750 greft çıkardı. Sonrasında Sadettin Bey ve Beyza Hanım kökleri çıkardı ve ekime geçildi. Üçü birlikte ekimimi gerçekleştirdi. Operasyon 8.20 de başladı ve 15.30 civarlarında bitti. Nerdeyse hiç ağrı hissetmedim. Operasyonun sonlarında anestezi etkisi geçmeye başladı Sadettin Bey lokal anestezi önerdi fakat ağrı çok düşük olduğundan istemedim. Hepsine çok teşekkür ediyorum ilgi ve alakalarından ötürü. Çok profesyonel ve deneyimli bir ekip. Beni güvende hissettirdiler. Bugün ekimden sonraki ilk günüm, Mithat Bey saç yıkamamı gerçekleştirdi, ve bana saçlarımı nasıl yıkayacağıma dair bilgiler verdi. Burda bir senelik sonuçları elimden geldiğince paylaşacağım. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Benim hesabım yeni fakat bundan sonra aktif olarak kullanacağım.