Dostum çizgini öne çektirmişsin iyi ki .
Bu süreçte prp ve mezo yapsaydin belki atak yapma ihtimali daha fazla olurdu. Doku iyileştiriyor çünkü.
Umarım 6.ayda sonuç alırsın dığer turlu bence 1. yılda daha iyi bir yerde ekim yaptır.
Forumda iyice arastirirsin.
Sana tavsiyem Medeks,Serkan Aygın olabilir.
Ekilen yerleri sıklaştırma ve belki de yeni ön çizgi dizaynıyla yeni bir ekim yapılabilir eğer sonuç gelmezse.
Süreç can sıkıcı ama yapacak bir şey yok .
Ve ben olsam finasteride kullanmazdım.
Umarım saç sorununu sonsuza kadar çözmüş olursun.
Daha da öne çekilebilirdi çizgi çok acelece oldu. Hocanın tekrar ön çizgiyi tasarlaması 5 saniye filan sürdü. Prp ve mezoterapi önermiyor hoca. Hocanın dedikleriyle ilerliyorum çünkü daha sonradan onun talimatları dışında yaptığım bir işlemden ötürü başarısız bir durumda günah keçisi olmayayım diye
Ayrıca yeniden bir ekim yaptırmak istemiyorum hocam eğer tatmin etmezse bu ekim serdar hocadan revize isteyeceğim. Bu en doğal hakkım. Bir sürü emek ve masrafa katlandım ankarada en iyi yerlerden birinde ekim yapmak için.
6-7 ay sonra da finasteridi bırakmayı düşünüyorum. Çok fazla konu okudum burada çoğu merkez başarısız ekim sonucunda var olan saçın dökülmüş gibi bir bahaneyle üste çıkıyor, sırf böyle bir şeye maruz kalmamak icin kullanıyorum da diyebilirim.
Hormonlar vs için 24 saatlik İdrar tahlili bile verdim ayrıca karaciğer enzimlerine de baktırıyorum hep. Sonuçlar şimdilik harika. Sadece ultrasyon sonucunda karaciğerde biraz yağlanma söz konusuymuş bununda saçı etkilemeyeceğini söyledi doktor.
İşim çok rahat, evden çalışıyorum, akşamları spor yapıyorum, kafam hiç olmadığı kadar rahat ta ki çevremden olumsuz yorumlar alana kadar
Temennin için teşekkürler, süreç hocanın nazarımda devam ediyor 7.ay da kontrole gideceğim bakalım