Herkese selamlar. Forumu bir sure takip ettim, ekim merkezi arastirmasi ve secimimi yaparken oldukca faydalandim. Tum katki verenlere cok tesekkurler.
Yasim 42.
On degerlendirmede tahmini 4500 greft ekim yapilabilir denmisti. Dr Koray Bey muayeneden sonra 4200 Greftte karar kildi.
Asmed'in tavsiyesi ile ekimden 3 hafta once Finasteride kullanmaya basladim. Bir ayi gecti, henuz fazla bir yan etki gormedim.
Sac ekiminden bagimsiz olarak zaten Kolajen, Omega-3, Cinko ve Magnezyum takviyeleri aliyordum. Almaya devam ediyorum.
Yillardir seboreik dermatit sorunum var, son zamanlarda sac diplerinde de baslamisti. Forumda birisi kahveyi kesince sorunun hafifledigini yazmisti, ben de denedim ve megerse tetikleyicilerden biri kahveymis, dermatitim hafifledi.
Ekim icin 6 ay sonraya gun verilmisti, fakat sansima bir kisi iptal ettigi icin benim istedigim gune yeniden randevu verildi. Ilk basvurudan yaklasik 1 ay sonra ekimi yaptirmis oldum.
Ekim 2 ekip kullanilarak 1 gunde tamamlandi.
Koray bey muayeneyi yapti, alin cizgisini saclar dokulmeden onceki haline benzer olmasini rica ettim, o da uygun gordu ve bu sekilde bir sonuc elde edildi.
Alin ve sakak kismindaki kanallari kendisi acti, kanallarin geriye kalanini bir hanimefendi acti ama ismini hatirlayamiyorum, bilenler hatirlatirsa gonderiyi duzeltirim.
Ilk gunlerde hic agri sizi olmadi. Fakat 4. gunden sonra donor bolgede ciddi derecede agri basladi, yaklasik 1 hafta surdu.
3.-6 gun arasi da epey odem problemi oldu, ama o da 10. gune dogru bitti.
Su an 2. haftadayim ve herhangi bir problem kalmadi. Bundan sonrasi zaman meselesi sanirim.
Olumlu/olumsuz her tur yorumunuzu bekliyorum, tesekkurler.
Ekim oncesine ait fotolar;