Herkese merhaba,
12 aydir forumu büyük bir ilgiyle takip ediyorum. Siz degerli üyelerin, özelikle, Hintell, Lenoidas, Nofear114, Don vito corleone, ve ismini unuttugum arkadaslarin, simdiye kadar verdigi tavsiyeler ve bilgiler icin cok tesekürler.
Cogunuzun gecmiste yaptigi gibi, bende en kisa zamanda sac ektirmek istiyorum. 31 yasindayim, 5 senedir yavas yavas sac dokulmesi yasiyorum. Daha önce sac ektirmedim. Ilac kulanmiyorum. Bioblas sampuan kulaniyorum. Yurt disinda yasiyorum. Gelecek hafta istanbul'da olacagim icin, ordayken orada olan, ve sizin de tavsiye edeceginiz yerlerle gorusmek istiyorum.
Eger mümkünse islemin cogunun bir doktor tarafindan yapilmasini istiyorum. Ayni zamanda doktor'un tecrübesi ve bu sitede sonuclari olmasi benim icin cok önemli. Asistanlar tarafindan islem yapilmasina karsi degilim, ama o da tahmin edebileceginiz gibi assistanin egitim ve tecrubesine bagli.
Bu sitede tavsiyelerinizi simdiye kadar cok dikkatle okudum. Altaki isimler bu sitede paylastirilan basarili ekimler sonucu olusturdugum bir liste.
- Dr. Hakan Doganay
- Dr. Serkan Aygin
- Dr. Koray Erdogan
- Dr. Koray Erdogan ekibi
- Dr. Erkan Demirsoy
- Dr. Muttalip Keser
- Dr. Sahin Celik
- Dr. Kaan Pekiner
Resimlerime bakarak sizin bana vereceginiz herhangi bir tavsiye var mi? Yukaridakilerin hangilerini tavsiye edersiniz, ve listede unuttugum ve sizin bana tavsiye edeceginiz baska bir doktor var mi?
Saygilar
Avci