Herkese Merhabalar,
Forumu yaklaşık iki yıldır takip ediyorum ve çok bilgileniyorum - her şey için teşekkürler.
27 yaşındayım ve iki yıldır saç ekimi düşünüyorum fakat geçen sene ASMED ile görüştüğümde saç ekimi için erken bir evrede olduğumu ve bu sene için tekrar başvuruda bulunmamı söylediler. Geçtiğimiz aylarda yaptığım tekrar başvuruda süreç için hala erken bir aşamada olduğumu, öncelikle 6 ay gibi bir süre finasterid kullanmam gerektiğini ve donör bölgemin güçlenmesinden sonra yapılacak bir saç ekiminin doğru olacağını söylediler. Bu sırada Ankara'dan Şahin Çelik hoca ile görüştüm, kendisi de süreç için erken olduğumu ve iki yıl sonra gelmemin daha doğru olacağını söyledi.
Fakat Eylül ayında Londra'ya taşınacağım ve önümde ekim gerçekleştirirsem dinlenerek geçirebileceğim 10 ay bir sürem var - değerlendirmek istiyorum. Aynı zamanda yurtdışına ne zaman çıksam sulardaki kireç oranlarının farklılığı nedeniyle saç ekimimde çok ciddi oranda bir artış oluyor. Tüm bunların yanı sıra saçlarımın gidiyor olmasının bende yarattığı negatif durum da cabası. Siz tecrübeli derttaşlarımın tavsiyelerini almak istiyorum.
Değerli yorumlarınızı lütfen esirgemeyin.