Saç Ekimi Sonuçları
Yıkamalara devam ekim alanı sağlıklı hayırlısı olsun
Hayirli olsun. Ben de iki gun once yaptirdim. Sizin gelisiminizie de takip edecegim. Ahmet bey bana iki seans onerdi sizin de ikinci bir seansa ihtiyaciniz olacak. On cizginiz gayet guzel. Insallah istediginiz sonuclari alirsiniz
Sağolasın hocam inşallah hepimiz için hayırlı olur. Evet 2 Ekim olarak düşündüm ama donör yeter mi bilmiyorum. Ekim alanı acaba 2 parmak daha geriye gitse iyi olur muydu diye düşünüyorum sizce nasıl
2 parmak kadar çizgi geriye gitse karşıdan bakılınca kafanda saç yokmuş gibi bir görüntü olur dostum
günaydın hayırlı olsun öncelikle planlama da 2 ye bölmeniz çok doğru karar olmuşekim alan kabkları attıktan sonrasında daha güüzel duruyor bundan sonrası sabır ve bakım
teşekkür ederim en iyileri senin olsun inşallah kalan kısımı düşünüyorum bende 2. seansı ama bazende gerek varmı diye aynada kendime soruyorum inşallah sende aynı soruları sorduğun gün gelir
Çok iyi görünüyor maşallah diyelim kardeşim ekim merkezide temiz çalışmış.Donör bölgeyide paylaşabilirmisin dostum.
Kabuk sonrası görüntü çok güzel temiz Ve ilk ekim için çok doğru bir planlama ekimin bittiği nokta