Gönderen Konu: Finasterid 4 ay  (Okunma sayısı 4229 defa)

Hakan Hakkn

• Full Member
Ynt: Finasterid 4 ay
« Yanıtla #16 : 03 Ocak 2023, 17:59:56 »
Dostum 9. Aya giricem bende 20 yaşındayım henüz gözle görülür bişey elde edemedim günlük dökülme biraz azaldı o kadar , ama dökülme kesilmedi
Vitaminlerine baktır

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 03 Ocak 2023, 18:41:03 »
 once mesajları okudum biraz sitemkarsın gibime geldi resim kotu herhalde dedim sanki saç çizgin one gelmiş.kalınlaştırmış saçları.ilaç yuzde 40 dokulmeyi azaltır.gunluk 5 dk masaj ve haftada 1 2 dermoller uygulamasıda dısardan besler onunda faydasını gorursun.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 03 Ocak 2023, 18:45:45 »
once mesajları okudum biraz sitemkarsın gibime geldi resim kotu herhalde dedim sanki saç çizgin one gelmiş.kalınlaştırmış saçları.ilaç yuzde 40 dokulmeyi azaltır.gunluk 5 dk masaj ve haftada 1 2 dermoller uygulamasıda dısardan besler onunda faydasını gorursun.
Sitemkar derken ne demek istedin anlamadım.
Günlük masaj yapıyorum ama dermeroller zor gibi saçlar uzun çünkü.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 03 Ocak 2023, 19:03:25 »
 sanki  ilaçtan istediğini beklediğini alamamış gibi.ilaç supermen değil ama saçlar güzel
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 03 Ocak 2023, 19:07:58 »
sanki  ilaçtan istediğini beklediğini alamamış gibi.ilaç supermen değil ama saçlar güzel
Siz ilk fotoğrafları gördünüz galiba onlar ilaç öncesi.

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 03 Ocak 2023, 19:08:28 »
Vitaminlerine baktır
Baktırdım kansızlık yok , d vitamini biraz düşüktü bide B12 düşüktü takviye alıyorum tiroit vs diğerleri normaldi
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 03 Ocak 2023, 19:09:58 »
Aslında sitemkar olmakta haklı , bu yaşta böyle bir risk alıyor ve beklentiyi yüksek tutuyor normal bence
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 03 Ocak 2023, 19:14:44 »
 ilaç dokulmeyi yuzde 40 yavaslatıyor ama ilaç ve masaj onda saçı kalınlaştırmış.minyatirazyon goremedim saçta.ilacında en basta işe yaramadığı agresif dokulme sahibi insanlar var.onlardan değil .sanslılardan bence.

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 03 Ocak 2023, 19:17:19 »
ilaç dokulmeyi yuzde 40 yavaslatıyor ama ilaç ve masaj onda saçı kalınlaştırmış.minyatirazyon goremedim saçta.ilacında en basta işe yaramadığı agresif dokulme sahibi insanlar var.onlardan değil .sanslılardan bence.
minyatirazyon var konuya iyice bakın aşağılarda var

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 03 Ocak 2023, 19:20:49 »
 bazı ünlülerin genclikte saçı dokulur ama 50 sene oyle kalırdı.saçını gorunce onlar geldi aklıma.sanki dokulmeye baslamışken onlem alıp korumuşsun gibi.bole koru yeterli.ilerde çok takıyorsan kucuk bir şakak ekimi ama sorun yok.ortama girsin saç dokulmesi konusu açıldı hatunlar var gencler var diyelim sen yasta sana kimse bu dertten muzdaripsin diyemez ilaç oncesine gore saçını iyi gordum oncesi aklımda kaldığı kadarınla.

finlover

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 05 Ocak 2023, 17:25:02 »
merhaba 22 yaşımdayım. finasteride kullanıyorum 4.aya girdim resimleri paylaşıcam bakabilirsin ve bende şakaklarda yukarı doğru sac çıkışı oldu ve hertaraftan saçlar güçlendi parladi ve olması gerektiği gibi dalgali haline geri geldi simdi uzun süre eski dökülen saçları geri getireceğim 1-2 yıl sonunda
Günlük 1mg proscar (5-te 1'i)
haftada bir belki iki gün 1.5mm dermaroller
başka ek birşey yok herhangi yağ minox vs vs beslenmem kötü bazen birtencere yoğurtlu makarna gömerim
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi B12 Vitamin B Komplex Selenyum Çinko Magnezyum Sitrat D3K2 Coraspin Biotin

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 05 Ocak 2023, 17:31:06 »
merhaba 22 yaşımdayım. finasteride kullanıyorum 4.aya girdim resimleri paylaşıcam bakabilirsin ve bende şakaklarda yukarı doğru sac çıkışı oldu ve hertaraftan saçlar güçlendi parladi ve olması gerektiği gibi dalgali haline geri geldi simdi uzun süre eski dökülen saçları geri getireceğim 1-2 yıl sonunda
Günlük 1mg proscar (5-te 1'i)
haftada bir belki iki gün 1.5mm dermaroller
başka ek birşey yok herhangi yağ minox vs vs beslenmem kötü bazen birtencere yoğurtlu makarna gömerim
Benim de şakaklarda fırlamalar var. Ama o fırlayanlar yeni mi onu almaya çalışıyorum işte.
Bu arada ilacın sende işe yaramasına çok sevindim. Devamı gelirim umarım.

finlover

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 05 Ocak 2023, 17:51:45 »
Benim de şakaklarda fırlamalar var. Ama o fırlayanlar yeni mi onu almaya çalışıyorum işte.
Bu arada ilacın sende işe yaramasına çok sevindim. Devamı gelirim umarım.
paylaşımıma bakabilirsin görüşünü belirt lütfen dostum
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi B12 Vitamin B Komplex Selenyum Çinko Magnezyum Sitrat D3K2 Coraspin Biotin

Hakan Hakkn

• Full Member
« Yanıtla #29 : 05 Ocak 2023, 20:32:45 »
O

Facebook Twitter Instagram