Saç Ekimi Sonuçları
Kabuk sonrası görüntü gayet başsrılı güzel ama resimler çok net değl:) umarım yeni yılda harika saçlara kavuşursun iyi seneler:)
Hocam teşekkür ederim . 17. Gün bugün son 3-4 gündür yıkama ve masaj esnasında ekilen bölgedeki saçlar inanılmaz dökülüyor . Şok dökülme ne kadar sürüyor . Birde. Ekimin 12. Gününden itibaren şok dökülme normal mi ? Son durumu da aşağıda paylaşıyorum .
şok dökülme bittikten sonra güzel toparlar gibi duruyor hat olarak hayırlı olsun
Donör güzel alınmış kısa zamanda toparlar gibi ekim alanıda güzel ön çizgi ekim sıklığıda iyi maşallah diyelim
Şok dökülme bitmek üzere alanın çok kızarıklık olması ya da az olması bir şey ifade etmez açık tenli insanlarda daha çok belli olur. Sürecin dağlıklı devam ediyor takviyeler güzel inşallah güzel olur sonucuda
Teşekkür ederim hocam . Kafamın arkasında donör bölge de hala ağrı var . Yatarken acı hissediyorum . Elimi sürdüğümde sivilce ucu gibi küçük sivilceler hissediyorum . Sıkılacak bir sivilcede de yok bu ağrı yaşayan var mı yada geçici bir durum mu
Evet normal bir durum donör sızlar çok rahatsız ederse ağrı kesici al yakında sonlanır
Şok dökülme yasaklansın .