Saç Ekimi Sonuçları
Arkadaşlar bakın youtubede gezerken ne buldum😂😂
Alıntı yapılan: Adnan.zcan - 20 Mayıs 2018, 08:17:47Arkadaşlar bakın youtubede gezerken ne buldum😂😂3. ayın sonunda saçları çıkmış sanki toprağa bitki fidanı dikmişler reklamın birinde de saç köklerini ensemden aldılar demiş kendileri de bayağı bir salağa yatıyor,kurnazlara bak...
Hintell'in içinden geçenler...
Formun dik duruşu için önemli böylesi teşhirler. Bizler de saç ekimi düşünenlere bu formu öneriyoruz. Kalite kalıcıdır, bu sitenin kaliteyi reklamlarla düşüreceğini, zamanla da kaybolacağını sanmıyorum Hintell.
3. ayın sonunda saçları çıkmış sanki toprağa bitki fidanı dikmişler reklamın birinde de saç köklerini ensemden aldılar demiş kendileri de bayağı bir salağa yatıyor,kurnazlara bak... ama bunları görüp bunlara rağmen ekim yapanlar harbi s*lak
Baskan ortada Jeddite arkadasimizin şaka amacli yorumu da karismis, fut teknigi ilə 3 dakika
Merhaba arkadaşlar ben de mega hair transta yaptırdım saç ekimimi. İnanmayacaksınız şu an transtayım ve transtan çıkamıyorum.
İroni yaptım yahu. Transtayım-transa geçtim anlamında. İlla açıklatacaksınız yani