Herkese merhaba
öncelikle tüm içtenligimle grubu kuran ve bu sayede bilgilenmemizi sağlayan hintell e çok teşekkür ediyorum .son 3 seneden beri ciddi anlamda saç ekimi düşünüp araştırıp forum sayesinde asuman hanım ile 28.07.2022 tarihinde yuzyuze görüşme randevusu ayarladım. forumda daki ekimlerini sessiz sedasız ve neredeyse her gün girip sonuçlara bakan biri haline gelmiştim
ilk görüşmemiz de saçlarımın güçsüz dönor bölgesinin dar olduğunu 2 ay süre ile önerecekleri takviyeleri kullanmami sonrasında ekim yapabileceklerini aktardilar.
yaklaşık 2 ay boyunca " expecia , proscar 1/4 , prozonic plus şampuan + losyon " bahsettikleri şekilde kullanıp 21.09.22 tarihine ekim için randevu oluşturduk. 21.09.22 tarihinde ekim için yüzyıl hastanesinde hazır bulundum . asuman hanım 9 gibi gelip saçlarımı inceledi ve ekim için hala istediği seviyede olmadığını bu şekilde ekim yapılmasının riskli olduğunu 2 ay daha takviyeleri kullanmami önerip ekim yapmayacağını ifade etti . ben önce çok şaşırmış şekilde olayı anlamaya çalışırken, aslında yaptığı işe, ne kadar önem ve değer verdiğinin mesajı idi ve biraz şaşkınlık birazda asuman hanımı tercih etmemdeki mutlulukla çantamı alıp geri evime döndüm.
olaya hiç bir şekilde maddi bakmamalari tamamen işini severek sonuç odaklı olması beni gerçekten çok mutlu etmişti .
14.12.2022 de oluşturduğumuz 2.ci randevu ile sabah 8.30 da hastanede hazır bulunmuş oldum.
Güler yüzlü ekibinin üyelerinden ozan bey karşıladir. sonra asuman hanım gelip saçlarımı inceledi ekim için uygun olduğunu takviyelerle istedikleri seviyeye geldiğini ifade ettiler . ben tek seferde tepe bölgesine de ekim düşünmüş olsamda asuman hanım planlamada greft sayısının az olacağından 2 ekim planlaması yapması gerektiğini ifade etti . planlamasını begendigimden tamamen kendisine bıraktım ön çizgiyi. sonra anestezi (biraz acı verdi bana) işlemi ve kök alım işlemi yapıldı. greftlerin çok iyi olduğunu çoğunluğunun 2 ,3 hatta 4 lü olduğunu belirttiler.
o gün ekimde tek olmamdan dolayı tüm ekip benimle ilgilendir ve 9.30 da başlayan ekim 18.00 da bitmiş oldu .
Buradan tekrardan ; Asuman hanım, özlem hanım, ozan bey ,Enes bey ,elif hanim ,melike hanım ' çok çok teşekkür etmek istiyorum. ekim düşünecek arkadaşların fazla kafalarını bulandirmamalari, direk asuman hair ile görüşme gerceklestirmeleri gerektiğini şiddetle tavsiye ediyorum . ekim öncesi planlama ve ekim sonrası resimlerimi ekliyorum , düzenli olarak diğer arkadaşlara örnek teşkil etmek amacıyla sık sık paylaşımlar yapmayı düşünüyorum.
kullandigim ve ileriki tarihte kullanacağım takviyeler
expecia : sabah akşam
proscar : 1/4 günde 1
prozonic plus şampuan + losyon sabah akşam
Redoxan
orzax B12
konozal şampuan 3 günde 1