Arkadaşlar bugün ilaçlara %36.77 oranında zam geldi. Böylelikle minoksidil fiyatı 400 liranın üzerine çıktı. Bir yandan enflasyon belası diğer yanda kullanmak zorunda olduğumuz bir ilacın fiyatının fahiş seviyelere çıkması ve çıkmaya devam edecek olması
Kendi adıma minoksidili yaklaşık 7 -8 aydır gün aşırı kullanıyorum ve bir kutusu bana 45 gün gidiyor. Aklımda haftada iki gün yani üç günde bir şeklinde kullanmak vardı. (Pazartesi Perşembe) Bu zamlardan sonra bu kullanım biçimine erken geçeceğim. Her gün kullandığımda da, gün aşırı kullandığımda da herhangi bir etki kaybı yaşamadım. Bundan böyle sürekli ve düzenli olarak haftada iki gün kullanım sizce etkisinde manidar bir kayıp meydana getirir mi? Bu şekilde kullanan veya kullandığını söyleyen birini tanıyan veya hikayesini okuyan var mı? 5 yılı aşkındır minoksidil kullanıyorum. Ve hep alopexy markasını kullandım başka bir marka kullanmadım.
Ayrıca forum olarak buna bir çözüm bulabilir miyiz? Toplu olarak ucuza alabilmek gibi? Firma ile iletişim kurup böyle bir organizasyon yapabilir miyiz? Fikirlerinizi merak ediyorum.