Gönderen Konu: İnfalamasyonun sebebi dht değil de besin mi  (Okunma sayısı 1459 defa)

Knh_

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İnfalamasyonun sebebi dht değil de besin mi
« Yanıtla #45 : 30 Aralık 2022, 00:16:18 »
Arkadaşlar aile evine döndüm ve süt ürünü börekler çörekler kurabiyeler falan filan yedim ve sonuç

Gluten diyetindeyken ne kadar sağlıklı temiz kaşıntısız olan sac derisi şuan aşırı yağlı ve dökülen yerler karincalaniyor.

Glutene ek olarak ayranda da bu karincalanmaya rastladım.Ben meğerse pek ayran falan tuketmedigim için bunu diyetime eklemedim fakat süt ürünleri ve gluten benim dökülen yerlerdeki karincalanmayi ve kaşıntıyı feci derecede arttırıyor.

Nofape de devam ediyorum fakat onun bu kaşıntı üzerinde bir görevi olduğunu düşünmüyorum sadece fazla yapıyodum ve ara vermem gerektiğini anladim ve sac dokulmesine de nasıl etkisi var görmek istiyorum.

probably-kel

• Jr. Member
  • **
  • Ah Sh*t, Here We Go Again
Ynt: İnfalamasyonun sebebi dht değil de besin mi
« Yanıtla #46 : 04 Ocak 2023, 17:14:25 »
Bazen burnuma geliyor, bazen sakaklarımda bazen ağız çevresinde. Ama dediğim gibi en çok kafa. Kafanın da ön ve tepe bölümü. Doktorlar da anlamıyor.  Aile hekimi cildiyeye, cildiye bu bizi aşar dedi alerji bölümüne, orada bir şey çıkmayınca nörolojiye. Nöroloji de pek bir şey yok ama bir de ayrıntılı mr çekelim dedi. Onun sonucunu göstereceğim gelecek hafta. Ben de ayrıca elektrik çarpma hissi var. Tatlı tatlı yani hafif düzeyde elektriklenmeler oluyor. Sizde var mı bu?
Yaklaşık 1 aydır benzer bir problem yaşıyorum.  Sağ şakağın üst kısımlarında ve o bölgede dökülme daha fazla gibi ama dökülenlerde hep kalın teller
.
Vive la patrie, vive la nation, vive la liberte!

Ennio Morricone - L'estasi dell'Oro
.

Facebook Twitter Instagram