Gönderen Konu: İnfalamasyonun sebebi dht değil de besin mi  (Okunma sayısı 1464 defa)

muroreis

• Hero Member
Ynt: İnfalamasyonun sebebi dht değil de besin mi
« Yanıtla #30 : 23 Aralık 2022, 11:59:38 »
Tamam işte suya, soğuğa hassasiyet. Banyodan çıkınca kafanı kurutmadan durabiliyor musun mesela? Bir de öyle denk gelmiş olabilir gkutensiz yiyince tam sakinleştoği döneme denk gelmiştir belki. Biraz devam et ve bizle de durumu paylaş.
Reis sende reflü rahatsızlığı var mı bende reflü var da bu hastalık azınca sanki aynı oranda saç derisini de etkiliyor

tuna_85

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #31 : 23 Aralık 2022, 12:09:20 »
Yok kardeş. Bunun dışında hiçbir sağlık problemim yok.

Knh_

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 23 Aralık 2022, 17:27:57 »
Tamam işte suya, soğuğa hassasiyet. Banyodan çıkınca kafanı kurutmadan durabiliyor musun mesela? Bir de öyle denk gelmiş olabilir gkutensiz yiyince tam sakinleştoği döneme denk gelmiştir belki. Biraz devam et ve bizle de durumu paylaş.

Knk su belki de soğukla gram alakası yok (benim dökülmem için konuşuyorum)

Saçımı da kurutmuyorum biraz havluyla kurulayip geciyorum hep.

Sakinlediği dönem diyet dönemim

Ha su da var fazla terleyip yaglandigi dönemler de kaşınıyor onu belirtiyim

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 24 Aralık 2022, 12:57:06 »
İki gündür telefondaki not defteri uygulamasına gün boyunca yediğim şeyleri ve gün boyunca yanma batma seviyesini yazıyorum belki biseyler kesfederim bu şekilde , gerçe yedigimiz besinler ne kadar süre sonra vücutta reaksiyon gösterir bunu bilmiyorum
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

tuna_85

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 24 Aralık 2022, 14:36:51 »
Bir değişim olursa haber et. Seninle sorunumuz aynı. Allah yardımcımız olsun.

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 24 Aralık 2022, 19:08:25 »
Bir değişim olursa haber et. Seninle sorunumuz aynı. Allah yardımcımız olsun.
Amin sağolasın
Her gün 1/4 proscar 

Knh_

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 25 Aralık 2022, 22:14:08 »
(Gluten diyeti yapıyorum yaklaşık 2 haftadır ek olarak nofap de yapıyorum)

Arkadaşlar bu konuyu açtığım gün ve önceki günler A4e saçımı yaklaşık 1-2 dk silkeleme sonucu dökülen saçları şekillerini ve sayılarını kontrol ederdim.O zamanlar hem kalın uzun teller hem uzun minyatür teller hem de minik minik minyatür saçlar dökülürdü ve bu yarı yarıyaydı toplam 60-70 tel civarı dökülüyordu 2 dakikada.Bu arada saçımın yanlarını silkeleyince saç dökülmüyordu ama tepeleri silkeleyince bu kadar tel dökülüyordu.

Şuan bir iki gündür yine 1-2 dk a4 e saçımı silkeliyorum ve sadece 10-15 tel civarı dökülüyor onlar da biraz daha kalın tel sayısı minyatüre göre fazla ama buna kesinlik veremem bu testi bir iki hafta sonra tekrar yapıcam
Diyetten ötürü dökülen yerler de artık kaşınmıyor karıncalanmıyor.

Bu ne anlama geliyor yani böyle 10-15tel dökülmesi normal mi 1 tel bile olsa minyatür saç dökülmesi ne anlama gelir?
Bundan sonra ne yapmam gerek saçlarımın dökülmesi diffuse thinning gibi ama hiçbir ilaç kullanmadan saç dökülmem azaldı diyetle.Ben bu saçları geri nasıl çıkarabilirim kalıcı şekilde.
Ya da kendi haline bıraksam minyatür olanlar tekrar eski formuna döner mi 1 sene sonra falan
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2022, 22:51:20 Gönderen: Knh_ »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 25 Aralık 2022, 23:19:24 »
 genetik haric dokulmeler geri gelir.sorunu cozersin olur biter.genetikte iş zor.agresif olmaması gerek falan.dokulenin yerine incesi gelmesin.sorun orda.sayı onemli değil.genetik dısıda minayturleşme yapan şelerde sorun cozulunce bence minyaturleşme hallolur.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 26 Aralık 2022, 06:23:16 »
(Gluten diyeti yapıyorum yaklaşık 2 haftadır ek olarak nofap de yapıyorum)

Arkadaşlar bu konuyu açtığım gün ve önceki günler A4e saçımı yaklaşık 1-2 dk silkeleme sonucu dökülen saçları şekillerini ve sayılarını kontrol ederdim.O zamanlar hem kalın uzun teller hem uzun minyatür teller hem de minik minik minyatür saçlar dökülürdü ve bu yarı yarıyaydı toplam 60-70 tel civarı dökülüyordu 2 dakikada.Bu arada saçımın yanlarını silkeleyince saç dökülmüyordu ama tepeleri silkeleyince bu kadar tel dökülüyordu.

Şuan bir iki gündür yine 1-2 dk a4 e saçımı silkeliyorum ve sadece 10-15 tel civarı dökülüyor onlar da biraz daha kalın tel sayısı minyatüre göre fazla ama buna kesinlik veremem bu testi bir iki hafta sonra tekrar yapıcam
Diyetten ötürü dökülen yerler de artık kaşınmıyor karıncalanmıyor.

Bu ne anlama geliyor yani böyle 10-15tel dökülmesi normal mi 1 tel bile olsa minyatür saç dökülmesi ne anlama gelir?
Bundan sonra ne yapmam gerek saçlarımın dökülmesi diffuse thinning gibi ama hiçbir ilaç kullanmadan saç dökülmem azaldı diyetle.Ben bu saçları geri nasıl çıkarabilirim kalıcı şekilde.
Ya da kendi haline bıraksam minyatür olanlar tekrar eski formuna döner mi 1 sene sonra falan

Diyetle ilgili de bilgi verseydin keşke
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Knh_

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 26 Aralık 2022, 10:00:21 »
Diyetle ilgili de bilgi verseydin keşke

Knk gluten diyeti işte.

Un içeren hiçbir şeyi yemiyorum

Ekmek makarna işlenmiş gıda abur cubur vs
Ek olarak tatlı da tuketmiyorum

Son olarak da nofap yapıyorum

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 26 Aralık 2022, 12:33:57 »
Knk gluten diyeti işte.

Un içeren hiçbir şeyi yemiyorum

Ekmek makarna işlenmiş gıda abur cubur vs
Ek olarak tatlı da tuketmiyorum

Son olarak da nofap yapıyorum
Nofapta kaçıncı günün ?
Her gün 1/4 proscar 

Knh_

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 26 Aralık 2022, 13:53:42 »
Nofapta kaçıncı günün ?

Daha 6-7 gün oldu

Fakat benim mast sıklığım fazla günde 1-2 olduğu dönemler bile var.

Gluten diyeti direk olarak kaşıntıyı kesti ama şu a4 e silkeleme deneyinde nofape başlayınca direk gözle görülür azalma oldu.Bilmiyorum zaman gösterecek ne olduğunu

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 26 Aralık 2022, 14:50:16 »
Daha 6-7 gün oldu

Fakat benim mast sıklığım fazla günde 1-2 olduğu dönemler bile var.

Gluten diyeti direk olarak kaşıntıyı kesti ama şu a4 e silkeleme deneyinde nofape başlayınca direk gözle görülür azalma oldu.Bilmiyorum zaman gösterecek ne olduğunu
Bende nofapa başladım 5 gün oldu bende sık yapıyordum en fazla iki gün dayaniyodum , diyeti bende denicem
Her gün 1/4 proscar 

Knh_

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 26 Aralık 2022, 15:13:34 »
Bende hem diffuse thinning hem de yanlarda hafif açılmalar da mevcut nw1 gibi aynı

Şimdi gluten diyeti ve nofap ile yaklasik 2-3 ay sonra daha belirgin şekilde anlasilacak ne olduğu

Diffuse thinning olan yerlerde sac cikiyor mu onu tam anlayamiyorum ama şakaklardaki kısmın fotoğrafını çektim.

Şakaklardan daha iyi analiz ederim gidişatı

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 26 Aralık 2022, 15:20:25 »
Bende hem diffuse thinning hem de yanlarda hafif açılmalar da mevcut nw1 gibi aynı

Şimdi gluten diyeti ve nofap ile yaklasik 2-3 ay sonra daha belirgin şekilde anlasilacak ne olduğu

Diffuse thinning olan yerlerde sac cikiyor mu onu tam anlayamiyorum ama şakaklardaki kısmın fotoğrafını çektim.

Şakaklardan daha iyi analiz ederim gidişatı
Bende diffuse tıp dökülme yaşıyorum çok zor bı tür
Her gün 1/4 proscar 

Facebook Twitter Instagram