Gönderen Konu: Aşık oldum  (Okunma sayısı 728 defa)

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Aşık oldum
« Yanıtla #30 : 19 Aralık 2022, 22:48:32 »
Arkadaşlar baştan söylüyorum sizin için birine açılmak kolay gelebilir fakat ben bunda çok zorlanıyorum ben 1 kızı tam 2 yıl sevdim ve dua ettim Allah'ım 1 gün bile olsa bizi kavuştur diye ve gerçektende 2 yılın sonunda 1 arkadaşım sayesinde yollarımız kesişti ve ilişkimiz 2 gün sürdü ama iyiki uzun sürmedi çünkü 2 gün içinde arkadas çevresini tanidim soğudum ama ben yapıcı oldum fakat o beni bıraktı ve bu benim özgüvenimi kırdı şimdi de saç dökülmesi benim özgüvenimi eksiltmis durumda. Bugün derse gidiyordum tektim  fakülteye gittiğimde arkadaşlarıyla masa tenisini izliyordu girdim onu gördüğümde gözlerinin içine sınıfa girene kadar baktım o da aynı şekil sadece gözlerime baktı ama lütfen bana ahmak demeyin ahmak demeniz için yazmıyorum bana akıl verin diye yazıyorum bu ozguvensizlikle benden hiçbir şey olmaz

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 19 Aralık 2022, 23:22:50 »
 şunu dusun zır kellerin yanında neler var.kızlar dişlere daha çok onem gosterir ilaçtı yarın obur gun ekimdi cozersin bir şekilde sen şimdi guzel ilerliyorsun finallere kadar kızdan yana kafaya takıcak olumsuz durum yok
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 20 Aralık 2022, 00:18:17 »
şunu dusun zır kellerin yanında neler var.kızlar dişlere daha çok onem gosterir ilaçtı yarın obur gun ekimdi cozersin bir şekilde sen şimdi guzel ilerliyorsun finallere kadar kızdan yana kafaya takıcak olumsuz durum yok
teşekkür ederim emekli hocam cansın

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 24 Aralık 2022, 00:33:00 »
Bugün kütüphaneden ayrılırken kız, kız arkadaşıyla beraber kütüphaneye gidiyordu yanımda eğer 4.sınıf abi olmasaydı geri dönecektim saygısızlık olmasın diye fakat dönemedim tek olsaydım kesinlikle onlarla ders çalışmaya gidecektim ve orada ilk iletişimi kurup ve onunda ne düşündüğünü anlamaya çalışmak olacaktı fakat olmadı inşAllah bu şans bir daha gelir

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 24 Aralık 2022, 17:30:06 »
 tek yakala.teke tek hallet.milletten utanır fala ters yapar.ne hoşlananlar gorduk eşinin dostunun yanında üff püff yapıyordu.karı milleti sever sağa sola şovu.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 24 Aralık 2022, 22:23:53 »
tek yakala.teke tek hallet.milletten utanır fala ters yapar.ne hoşlananlar gorduk eşinin dostunun yanında üff püff yapıyordu.karı milleti sever sağa sola şovu.
hiç tek dolasmiyor hep 3 lü kız grubuyla dolaşıyor abi

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 24 Aralık 2022, 22:35:18 »
 ne dedikodunu yapıyorlardır.butun okul biliyordur.genelde sevdalı kızlar kalabalık gezer kendine guvenemez yanındakilerden guc alır hoşlandığını sevdiğini konusuyordur.bendede bu tarz dert var bu aralar .bir gün yağmur yaparken bir yere sığındım orda bir kıza baktım geri dondu sonra gene denk geldi konusmak istedi 1 2 kere aptallık yaptım sallamadım uzun zaman sonra işyerinde denk geldik utandım iş atıp geri kaçmıştım ama hep aklımdaydı oda utandı sonra surat yaptı sonra guldu sonra çalıştığı yerden uzaklaştı yanıma geldi gozuktu ve uzaklaştı yanıma geldi gozuktu ve uzaklaştı sonra gorunce once guluo sonra sallamaz yapıyor.kafayı fena sardım.istediğim gibi açık saçık giyinmio manyak tarzı var ama açık değil bir kere istemediğim gibi giyindiğini gordum bozuk attım oda attı.goruo guluo aha der gibi guluo sonra ciddi yapıo bakmıo.yolunu değiştirio yanıma kadar gelio sonra kacıo.sardım kafayı .

Facebook Twitter Instagram