Gönderen Konu: Aşık oldum  (Okunma sayısı 726 defa)

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Aşık oldum
« Yanıtla #15 : 12 Aralık 2022, 22:33:49 »
soğumaz hemen seyreltme ayarladıktan sonra seyrelt hissi var zaten sana.işi garantiye al oyle yap sen yapmazsan zaten aynısını o sana yapıcaktır.şu aşamada saf temiz ciddi efendi olduğunu ona goster tam gozlerine ciddi bak temiz saf bak
tamamdır emekli hocam bilgi vericem gidişat hakkında

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 12 Aralık 2022, 22:44:42 »
 şu an hocam sana ilgisi var o belli.gozlerine bakarkende lambur lumbur hızlıca dalıp yapma seyrinde yavas yavas yap.birden ok gibi atılma.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 12 Aralık 2022, 22:53:41 »
şu an hocam sana ilgisi var o belli.gozlerine bakarkende lambur lumbur hızlıca dalıp yapma seyrinde yavas yavas yap.birden ok gibi atılma.
sağ ol emekli hocam

orientis

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 12 Aralık 2022, 23:07:40 »
kanka bakıp bakıp sonra yanına gitmezsen o kızın gözünde korkak ve kendini onunla tanışmaya layık görmeyen birisi olarak tanınırsın

o yüzden dışarıda bir kızdan hoşlandıysan ve birkaç kez göz göze geldikten sonra onun da sende ilgisi olduğunu anlarsan ufaktan tebessüm et sonra emin olduğunda kalk yanına git.

eğer yanına gitmekten çekiniyorsan da avel gibi kıza bakıp durma.bir kez göz göze geldin ya bir daha kıza bakma.
tavsiyem böyle
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi 1/4 Proscar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 12 Aralık 2022, 23:20:56 »
 sen saol anonim21
 jö aslında çok doğru soledin ama ben hep kaçtım hepte kovalandım kaçan kovalanıyor.basit saçma ama gercek.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 13 Aralık 2022, 00:05:07 »
kanka bakıp bakıp sonra yanına gitmezsen o kızın gözünde korkak ve kendini onunla tanışmaya layık görmeyen birisi olarak tanınırsın

o yüzden dışarıda bir kızdan hoşlandıysan ve birkaç kez göz göze geldikten sonra onun da sende ilgisi olduğunu anlarsan ufaktan tebessüm et sonra emin olduğunda kalk yanına git.

eğer yanına gitmekten çekiniyorsan da avel gibi kıza bakıp durma.bir kez göz göze geldin ya bir daha kıza bakma.
tavsiyem böyle
hocam kesinlikle haklısınız fakat reddedilme korkusu var ve kız sürekli kız arkadaşlarıyla takılıyor yalnız yakalasam cesaret edip konuşacam

karanlik

• Full Member
« Yanıtla #21 : 13 Aralık 2022, 23:51:47 »
kızlar genelde tek başınayken ürkek ve özgüvensiz oluyorlar.yani yanına gittiğin zaman senden tedirgin olup geri çevirebilir.
birkaç kişiyle beraber ise o zaman şansın daha yüksek olur.yanlarındaki arkadaşları embesil değil ise sorun yaratmazlar

fakat kızı gördün diyelim yanında da 2-3 tane kız arkadaşı var.hoşlandığın kızın yanına gittikten sonra sohbet açıp tanışmaya başladığında o yanındaki kız arkadaşları onları tercih etmediğin için hoşlandığın kızı kıskanıp seni tersleyebilirler.böylelerini çok gördüm.
eğer ortak bir paydada beraberseniz mesela kampüs,konser alanı,kütüphane gibi orada kızlarla tanışma şansın daha yüksek olur

ulaş

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 15 Aralık 2022, 01:31:52 »
Hocam git konuş çekinme, böyle bakışmalarla falan sen kendini daha da aşık ettirirsin, sürekli hayallere dalarsın, beni seviyor falan diye, saçlarını dökersin, git arkadaşça falan konuş onla, seni seviyorum falan deme sakın, konuştukça anlarsın niyetinin ne olduğunu. bazı kızlar kendini tatmin etmek için başkalarına aşıkmış gibi davranıp sonrasında onla dalga geçer veya sevgilisi vardır, dikkatli ol
  • Ekim Tarihi: 18.08.2022
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 41
  • Medikal Tedavi Medeks firmasının önerdiği set

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 15 Aralık 2022, 08:59:41 »
 haketten oyle var dalga gecmek için aşık eden sevgilisi falanda olabiliyor.egocu kız çok var.kendinle barısık olmayan tiplerdir bunlar genelde.

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 15 Aralık 2022, 17:09:43 »
Aslında yakın arkadaşlarının yanındayken çok eğlenceli güler yüzlü fakat samimi olmadığı biriyle konuştuğu zaman biraz daha ön yargılı normal olarak yani çekingen gibi gözüküyor. Aslında benim düşüncem şudur sonuçta aynı siniftayiz ve ben ile onun ortak arkadaşı olabilir bende artık arkadaşlarımın yanında şu kızdan çok hoşlanıyorum diyorum belki kulağına gider diye umuyorum bakalım zaman ne gösterecek

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 15 Aralık 2022, 20:26:56 »
Hocam git konuş çekinme, böyle bakışmalarla falan sen kendini daha da aşık ettirirsin, sürekli hayallere dalarsın, beni seviyor falan diye, saçlarını dökersin, git arkadaşça falan konuş onla, seni seviyorum falan deme sakın, konuştukça anlarsın niyetinin ne olduğunu. bazı kızlar kendini tatmin etmek için başkalarına aşıkmış gibi davranıp sonrasında onla dalga geçer veya sevgilisi vardır, dikkatli ol
Ulaş hocam aslında çok haklısın aslında amacım onunla önce arkadaşlık kurmak olmalı ama kan bağı arkadaşlık değil ne olduğu belli olmayan arkadaşlık olmalı bu. Son dönemlerde kütüphaneye giderken hep onu gözlüyorum ama o bir türlü girmiyor kütüphaneye girse derslerden girip onunla muhabbet etmeye çalışacağım ve bir arkadaşlık kurmaya çalışacağım

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 18 Aralık 2022, 01:33:35 »
Cuma günü dersten cıkarken arkadaşlarla gülüyorduk bir anda kafamı kıza çevirdim o da arkadaşlarıyla gülüyordu bir anda yine göz göze geldik ikimizde gülümsüyorduk Hint dizileri gibi cidden çok aşığım finallere çalışmam lazım fakat aklımda sürekli

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 18 Aralık 2022, 08:31:15 »
 yeşil ışık yakmış daha ne olsun.git konus finallere kafan rahat çalış

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 18 Aralık 2022, 09:05:40 »
yeşil ışık yakmış daha ne olsun.git konus finallere kafan rahat çalış
red yersem finallerde çakılırım

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 18 Aralık 2022, 09:13:41 »
 bazen kızlar bakar güler güler yanına gidersin hayır der sonra gider facesine falan canım birtanem bugun yanıma geldi çok mutluyum der.ama zamana hatasıda yapma.red yemezsin yesen bile bloften olur onuda kızlar genelde yapar.demir sıcakken dovulur bir çok kere boyle tam zamanında gitmedim yıllarca uğraştırdı.vakit bu vakittir.yanıa giderken sakın dunyanın kendi etrafında donduğunu sanan hareketler yapma erkeklerde bundan kaybediyor bu nasılsa benim bana deli divane kral benim ağa aşa benim hareketleri oluyor iş gaanti diye ordan bozuluyor efendice git gozlerine bak konusç

Facebook Twitter Instagram