Gönderen Konu: Aşık oldum  (Okunma sayısı 725 defa)

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aşık oldum
« : 12 Aralık 2022, 18:21:45 »
Evet arkadaşlar ben üniversite 1.sınıf öğrencisiyim 21 yaşındayım eczacılık fakültesinde okuyorum ve sınıfımda bulunan bir kıza aşık oldum. Girdiğimiz bir derste herkes ders gereği yakın oturdu ve ders başladı  bende birinin benim tarafıma baktığını hissedip kafamı kaldırdığında bu kızı gördüm bana bakıyordu ve kafasını çevirdi bende ara ara kızın olduğu  bakmaya başladım lütfen bunu bir sapkınlık olarak algılamayın aşktır bunun adı. O da ara ara baktı fakat bana göre çok güzel olduğu için ihtimal vermedim. Bugünkü dersimizde ise birinin benim tarafıma baktığını hissettim ve kafamı cevirdigimde kız bana doğru bakıyordu ve bir anda kafasını önüne doğru çevirdi ve yine ara ara baktık birbirimize fakat o 1 baktiysa ben 3 baktım ihtimal olabilir mi diye düşünüyorum şu anda fakat cesaretim ve özgüvenin yok ve daha kızla 1 kelime bile konuşmadık sizin yorumunuz nedir ben mi fazla kapılıyorum yoksa farklı bir durum gelişebilir mi?

Passenger

• Full Member
Ynt: Aşık oldum
« Yanıtla #1 : 12 Aralık 2022, 18:32:57 »
Evet arkadaşlar ben üniversite 1.sınıf öğrencisiyim 21 yaşındayım eczacılık fakültesinde okuyorum ve sınıfımda bulunan bir kıza aşık oldum. Girdiğimiz bir derste herkes ders gereği yakın oturdu ve ders başladı  bende birinin benim tarafıma baktığını hissedip kafamı kaldırdığında bu kızı gördüm bana bakıyordu ve kafasını çevirdi bende ara ara kızın olduğu  bakmaya başladım lütfen bunu bir sapkınlık olarak algılamayın aşktır bunun adı. O da ara ara baktı fakat bana göre çok güzel olduğu için ihtimal vermedim. Bugünkü dersimizde ise birinin benim tarafıma baktığını hissettim ve kafamı cevirdigimde kız bana doğru bakıyordu ve bir anda kafasını önüne doğru çevirdi ve yine ara ara baktık birbirimize fakat o 1 baktiysa ben 3 baktım ihtimal olabilir mi diye düşünüyorum şu anda fakat cesaretim ve özgüvenin yok ve daha kızla 1 kelime bile konuşmadık sizin yorumunuz nedir ben mi fazla kapılıyorum yoksa farklı bir durum gelişebilir mi?
:) eğer konuşmazsan bilemezsin sana   konuşmazsan bu sefer seni korkak olarak düşünebilir..Ve bu olumsuz bir etki olabilir..ama sadece öylesine bakmış da olabilir etki tepki meselesi ..dersle ilgili birseyler sorabilirsin..tavrına göre hareket edersin
  • Ekim Tarihi: 02.09.2022
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair Transplant
  • Greft Miktarı 5080
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi konazol şampuan, vicy dercos şampuan

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 12 Aralık 2022, 18:34:51 »
O cesareti göremiyorum kendimde

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 12 Aralık 2022, 18:35:10 »
Dediğin gibi etki tepkide olabilir

Passenger

• Full Member
« Yanıtla #4 : 12 Aralık 2022, 18:38:20 »
O cesareti göremiyorum kendimde
Dostum şöyle diye soyliyim..diyorsun ki aşık oldum..aşık olduğumda neleri göze aldığımı anlatsam şaşırırsın..aşık olduysan bunu söylemeyi göze almak durumundasin..beklersen reddedilme durumu olursa acısı büyük olur..( gerçekten aşıksan tabi ) hoşlanma beğenme gibi durumlar da olabilir seninki
  • Greft Miktarı 5080
  • Yaşınız 35

Passenger

• Full Member
« Yanıtla #5 : 12 Aralık 2022, 18:43:43 »
The patient dizisindeki terapist gibi hissettim kendimi..
  • Greft Miktarı 5080
  • Yaşınız 35

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 12 Aralık 2022, 19:38:17 »
Haklısın ama red yersem daha kötü olur

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 12 Aralık 2022, 20:15:26 »
 hoşlanıyor senden o bariz belli.bu işler hiç belli olmaz gidersin yanına yaklaştığında surat yapar yada hayır der arkadaslarına canım bitanem yanıma  geldi çok mutluyum der yarın gelir gene surat yapar umursamazsın sonra duygularımdan anlamıyorsun der ustune dusersin sıkma canımı git der.çok karısık saçma ve zor işler bu gonul işleri.dunyanın en zeki insanı bile atomu buldum parçalara ayırdım ama kadınları anlamadım demiş.ara ara ilgi goster geri çekil o zaman peşinden gelir.aşık olduğunu belli etme parmakta oynatır.kızlar detaycı kompleksli olur.hep sensin demeden gecinemezsin.hatasını kabul etmezler.iyi vakit gecirmeye bakarlar.
 şu hatayı sakın yapma bu bana bakmaz çok guzel deme .ne zaman bu hatun bana baksada mankeni bozar bu normalde beni sallamaz dedim baktım yanında aşırı çirkin erkek gordum sevgili olmuş kafayı yedim sakın oyle dusunme.ustune cek geri çekil
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Passenger

• Full Member
« Yanıtla #8 : 12 Aralık 2022, 20:31:30 »
Emekli kel şu konuda haklı aşık olduğunu kız bildiği andan sonra küçük dağları ben yarattım edasına bürünebiliyor birçok kız.. Ve burçlar da önemli ikinizin
  • Greft Miktarı 5080
  • Yaşınız 35

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 12 Aralık 2022, 20:36:18 »
 yeri geldi yıllarca peşimizde koşan oldu ne zaman yuz verdik o leyla olmuş kız o andan sonra baska biri oldu yuzumuze bakmadı madem niye koştun peşte.herseyi kendi egosu için yapan insan çeşidi az değil.aşıkmısın anladığı an millete şova baslıyor aa bakın bana aşık falan bırakıyorsun o zaman kapında yatıp kalkıyor yuz verion gene sallamıyor .kafayı yedirir bu işler.tabi cüzdanda sağlamsa kim kaçırır paralı kocayı hemen nikah masası demeler falan.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 12 Aralık 2022, 20:52:32 »
Emekli hocam yani biraz bekleyeyim mi peki kendimi ona doğru çekecek ne tür hamlelerde bulunabilrim

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 12 Aralık 2022, 20:59:48 »
Emekli kel şu konuda haklı aşık olduğunu kız bildiği andan sonra küçük dağları ben yarattım edasına bürünebiliyor birçok kız.. Ve burçlar da önemli ikinizin
Profilinde terazi var bende boğayım

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 12 Aralık 2022, 21:17:23 »
Emekli hocam yani biraz bekleyeyim mi peki kendimi ona doğru çekecek ne tür hamlelerde bulunabilrim
yok bekleme yapma ara ara bak oda bakınca hocam bakıslarını seyrelt.

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 12 Aralık 2022, 21:35:05 »
yok bekleme yapma ara ara bak oda bakınca hocam bakıslarını seyrelt.
bakışlarımı seyreltirsem eğer gerçekten bana karşı hissi varsa benden soğumaz mi

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 12 Aralık 2022, 22:24:27 »
 soğumaz hemen seyreltme ayarladıktan sonra seyrelt hissi var zaten sana.işi garantiye al oyle yap sen yapmazsan zaten aynısını o sana yapıcaktır.şu aşamada saf temiz ciddi efendi olduğunu ona goster tam gozlerine ciddi bak temiz saf bak

Facebook Twitter Instagram