beyler selamlar öncelikle kusura bakmayın uzun bir süre paylaşım yapmadım gerek beklentimin altında oluşu gerekse başka sebeplerden dolayı .
bugün heralde 10 buçuk ay olmuş . aşağıda neden memnun olmadığımı maddeler halinde yazacağım .he tabi çokta yerlere vurmuyorum eski halinden iyi tabiki .
Olumsuz noktalar ;
-genel seyreklik özellikle komple ıslakken .ekilen 1400 greft in yüzde 60 ı falan anca cikmistir
- ekimin on çizgisi dışında kalan arka kısımlar seyrek kaldı .buda üstten o bölgede boşluk görüntüsünü veriyor .yani sürekli o bölgeyle uğraşmak zorundayım gün içind e
- ekim alanıyla kendi saçımın birleştiği noktalar ıslakken çok bariz arasında boşluk var . yani deniz havuz vs etkinliklere gitmek istemiyorum .
- ekim yapılan sac çok tuhaf duruyor yönleride çok iyi değil gibi .
olumlu noktalar ;
- en azından eskisinden iyi olması ve öndan bakilinca çok ekimlik bir görüntü olmaması tabi taradıktan sonra . suana kadar kimse anlamadı ekim olduğunu anlayan varsa da söylemedi veya emin olamadı
İlhan hocayla bir kez görüştüm gayet iyi desede arka on çizginin arka kısmında ki boşluklar in farkına vardığını eğer kafana takılan yer olursa ücretsiz trassiz duzeltiriz demesinden anlaşıldı .
aşağıda bir kaç resim var daha detaylilarinida atacagim şimdilik bunlar var .sorularınız varsa cevaplarım hemen