Merhabalar,
10.12.2022 tarihinde 5600 greftlik saç ekimi işlemim gerçekleşti.
Karar verme sürecim yaklaşık 2 ay gibi bir zaman aldı. Bu süreçte bu forumda paylaşılmış ekimleri ve sonuçlarını referans aldım.
Kendi sürecimi de benden sonrakiler referans olarak kullanabilsin diye iyisiyle kötüsüyle buraya aralıklarla paylaşacağım.
Ekim öncesi detaylı bakmak isterseniz;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=29450.msg553891#msg553891Ekim işlemine gelirsek;
Saat 7,30'da klinikteydim. Prp ve tahlil için kan alma süreci ve hazırlık işlemleriyle saat 8'de işlem başladı,
Lokal anestezi kısmı hiç acıtmıyor dersem yalan söylemiş olurum ama dayanılmayacak bir acı değil. Sonrasında kafanızda hiçbir şey hissetmiyorsunuz içiniz rahat olsun. Anestezi sonrası Cansu Hanım, Beyza Hanım ve Sadullah bey kökleri almaya başladı. Saat 10:30-11:00 gibi kök alım işlemi bitti.
Ekilecek kanalları açmak için Ahmet Tosun geldi ve kanal açma işlemini 1 saat gibi bir sürede tamamladı.
Sonrasında Beyza hanım ve Sadullah Bey greftleri kanallara yerleştirdi. Bütün süreçte Ahmet Tosun durumu gözlemledi. Ekim öncesi gerginlikten dolayı biraz midem bulansa da yatıştırmak için çok yardımcı oldular.İşlem bittikten sonra kullanılacak ilaçları ve dikkat edilmesi gereken şeyleri anlattıktan sonra evimize gönderdiler.
Kök alımında ve greft yerleştirmede hoş sohbetleri için ekimde olan herkese teşekkürler.
İlk gece uyumak biraz zor olsa da onun dışında problem yaratacak bi durum olmadı.
Ekim öncesi, sonrası ve ilk yıkama sonrası görüntüleri ekleyeceğim.
İyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum.
Herkese iyi forumlar.