Gönderen Konu: SIK YAPILAN EKİM SONRASI NEKROZ MU OLUŞUYOR?  (Okunma sayısı 915 defa)

oeozak

• Yeni üye
  • *
SIK YAPILAN EKİM SONRASI NEKROZ MU OLUŞUYOR?
« : 12 Aralık 2022, 16:32:04 »
Arkadaşlar merhaba. Tek seferde 4500 greft alınarak, kısıtlı bir bölgeye sık ekim yapıldı. Fotoğraflarda göreceğiniz üzere sol alt bölgede ufak bir karartı var. Bu bölgelere hafif dokununca canım acıyor. Aşağıda sırasıyla ilk 5 gün fotoğrafları var. Sizce nekroz mu oluşuyor? Henüz ekimin 5.günündeyim. Klinik görevlileri bu bölgelere bepanthen ve madecassol kremi karıştırarak sürmemi istediler. Konu hakkında çok fazla bilgim yok. Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: SIK YAPILAN EKİM SONRASI NEKROZ MU OLUŞUYOR?
« Yanıtla #1 : 15 Aralık 2022, 02:02:24 »
Saç ekşm konusu açmalısın herked gibi saç ekim sürecini paylaşmalısın saç ekimi yaptırıp soru sormak için konu açarsan  olmaz  düzenli konu açarsın hem sürecini hem sorularını konunda paylaşırsın

Bu alanda yüzeysel nekroz olabilir çok net değil emin olamadım

Bir daki sorunda konunu açıp sorarsın

Global Moderator

Mstfustnts

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 01 Nisan 2023, 21:41:26 »
Saç ekşm konusu açmalısın herked gibi saç ekim sürecini paylaşmalısın saç ekimi yaptırıp soru sormak için konu açarsan  olmaz  düzenli konu açarsın hem sürecini hem sorularını konunda paylaşırsın

Bu alanda yüzeysel nekroz olabilir çok net değil emin olamadım

Bir daki sorunda konunu açıp sorarsın
ben konuda actim kimse yazmadi buraya actm bi bakarmsn https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=31112.0

Heyiiirrr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 04 Nisan 2023, 01:44:40 »
Hocam ciddi bir durum değil gibi duruyor bence endişelenmeye gerek yok zamanla yıkama yaptıkça hatta kabuk dökümünden sonra bir şey kalacağını düşünmüyorum, gayet temiz görünüyor hayırlı olsun

Facebook Twitter Instagram