Saç Ekimi Sonuçları
Size sakalmı ekıldı sakaldan mı alındı ? Onu yazmamıssınız alınmış olamaz zaten o bölgeden ama sorayım dedim ? Bu arada açıklıgınız fazla on cizginizi geriden Tutmalıymıs bıraz daha.
Alıntı yapılan: Hintell - 27 Ekim 2017, 10:32:55Size sakalmı ekıldı sakaldan mı alındı ? Onu yazmamıssınız alınmış olamaz zaten o bölgeden ama sorayım dedim ? Bu arada açıklıgınız fazla on cizginizi geriden Tutmalıymıs bıraz daha.Sakaldan alınmış gibi duruyor,ilk kez yanaktan alınan görüyorum.
neden bu kadar şaşırdınız bence alınabilir yanaktan . sonuçta adam birsüre disari çıkmicak sakallar kısa sürede uzar ve toparlar . önemli olan saçın sonucu iyi olsun
Alıntı yapılan: BEŞİKTAŞ'LI - 27 Ekim 2017, 14:53:01neden bu kadar şaşırdınız bence alınabilir yanaktan . sonuçta adam birsüre disari çıkmicak sakallar kısa sürede uzar ve toparlar . önemli olan saçın sonucu iyi olsunWtf ? Sakal erkegin makyajidir dostum bogaz alti kismindan degil yanaktan alindiysa estetik acidan sikintili bir olay
Alıntı yapılan: Martineden1903 - 27 Ekim 2017, 15:08:33Alıntı yapılan: BEŞİKTAŞ'LI - 27 Ekim 2017, 14:53:01neden bu kadar şaşırdınız bence alınabilir yanaktan . sonuçta adam birsüre disari çıkmicak sakallar kısa sürede uzar ve toparlar . önemli olan saçın sonucu iyi olsunWtf ? Sakal erkegin makyajidir dostum bogaz alti kismindan degil yanaktan alindiysa estetik acidan sikintili bir olayöyle haklisin normalde ama sac daha önemlidir bana çocukluk saclarimi dokulmicek şekild e versinler onur boyu sakalsiz kalmaya raziyim örneğin her erkeğe de sakal gitmiyor ayrıca toparlar bence sakal gene olur .