Gönderen Konu: Saç ekim merkezi konusunda kararsız kaldım.  (Okunma sayısı 644 defa)

Ourcr

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekim merkezi konusunda kararsız kaldım.
« : 10 Aralık 2022, 23:13:23 »
Merhaba arkadaşlar

Forumda araştırmalarım sonucu Serkan Aygın yada Asuman Hair arasında kararsız kaldım sizce hangisini seçmeliyim. Serkan Aygın daha bilinen biyer gibi Asuman hanım daha ufak yeni oluşum içerisinde sanırım. Her 2 yeri gören bilen var mıdır ? Birde son zamanlarda Serkan Aygın hakkında kendisi yapmıyor ilgisiz gibi birkaç yorum okudum. Bilen var mıdır ?

Benim bu konuda hakkında dikkat etmek istediğim hususlar işlem yaptırırken hastane ortamı ve Dr gözetiminde yaptırmak istiyorum. Sizce hangisini seçmeliyim yardımcı olur musunuz ?

Canimo

• Sr. Member
Ynt: Saç ekim merkezi konusunda kararsız kaldım.
« Yanıtla #1 : 11 Aralık 2022, 02:53:20 »
ikiside çok iyi merkezler ama ben olsam ikisinin arasında kalsam asuman hairi tercih ederdim.

hakan.zip

• Full Member
  • Ekimimi görmek için aşağıdaki dünyaya tıkla
    • Saç Ekim Sürecim
« Yanıtla #2 : 11 Aralık 2022, 17:21:59 »
Ben de Serkan Aygın , Asuman Hair ve Hakan Doğanay arasındayım. Şimdilik Hakan Doğanay istanbulda olmadığı için Serkan Aygın’a yakınım ama bakalım araştırıyorum.
Serkan Aygın saç ekim sürecim (Ersin bey ekibi)
Serkan Aygın saç ekim yorumları, öncesi ve sonrası:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=31013.0

Tarih: 18.03.2023
Ekilen: 4600 Greft

Tarih: 06.09.2023
Ekilen:2000

Takviyeler:
Propecia hap-Finasterid, günde 1
Xpecia hap-Vitamin, günde 2

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Aralık 2022, 17:57:33 »
İki merkezde başarılı saç ekimi yapıyor kararı kendiniz vermelisiniz
Global Moderator

Ourcr

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 12 Aralık 2022, 01:26:33 »
ikiside çok iyi merkezler ama ben olsam ikisinin arasında kalsam asuman hairi tercih ederdim.
Asuman hanımı seçme sebebiniz nedir ? Asuman hanım hemşireymiş o kafamı karıştırdı sadece buna takılmalı mıyım ? Fiyatlar aynı Serkan Aygın daha tanınmış gibi

Ourcr

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 12 Aralık 2022, 01:31:24 »
İki merkezde başarılı saç ekimi yapıyor kararı kendiniz vermelisiniz

Hocam 2 merkezede gitme fırsatınız oldu mu nasıldır bilgi verme imkanınız var mıdır ? Ortam nasıldır herhangi bina katı mi kiralamışlar klinik gibi yer mi hastane ortamı mı ?
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2022, 01:48:31 Gönderen: Ourcree »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 12 Aralık 2022, 03:01:45 »
iki merkezde kaliteli serkan aygın daha üst düzey merkez olarak ekim başarıları
kişiye göre tercih edilir ikiside başarılı
Global Moderator

sahin0397

• Full Member
  • sahin0397
« Yanıtla #7 : 12 Aralık 2022, 08:10:53 »
Dr.Serkan aygın kendi özel kliniği var doku medikal olarak tedavi işlemlerini orada yapıyor ,onun yanında bir yeri daha var görüşmelerini ve planlamasını orada yapıyor.Ekim için bir hastane var o hastanenin katı ona ait gibi +20 kişilik ekibi var,ekip liderleri gözetimi altında yapılıyor serkan hoca ekimlere katılmıyor yani,ekip çok olduğu için hepsinden alınan sonuç aynı olmuyor maalesef ama oluşacak herhangi bir kötü ekimde revize ediyor ücretsiz olarak. Dr.Serkan aygın +15 yıllık tecrübeye sahip diye biliyorum.

Asuman hairin 4 kişilik bir ekibi var aynı ekip üzerinden günde maksimum 2 kişi alıp ekim yapıyor kanal açma işlemlerini kendisi yapıyor ekimin bazı kısımlarında kendisi rol alıyor.ekimlerini riske atmamak için yeni kişiler tercih etmiyor kendi ekibi onun için yeterli oluyormuş.Kendine ait bir binası yok pendikte özel hastanenin üst katında ekimlerini gerçekleştiriyor.
revizeye giden bir kaç ekimi dışında herhangi birşey göremedim.

hakan.zip

• Full Member
  • Ekimimi görmek için aşağıdaki dünyaya tıkla
    • Saç Ekim Sürecim
« Yanıtla #8 : 18 Aralık 2022, 23:34:53 »
İki merkeze dair tecrübelerimi paylaşayım:
Serkan Aygın’dan randevu aldım bundan bir ay evvel. Tam saatinde ordaydım. 5-10 dk bekleyip içeri alındım. Karşılama çok iyiydi. Görüşme çok hızlı gerçekleşti 5 dk falan sürdü ama çizimimi Serkan hoca gelip yaptı. Olcayto bey de danışmanımdı. Sorularıma ilgilice cevap verdi. Merkez bayağı kalabalık ve her yerinden olumlu manada kurumsallık akıyor. Reklamcı/dijital iletişim ve pazarlamacı olduğum için buna önem veririm.

Peki Asuman hair? Vatsaptan foto attım. Direkt fiyat bilgisi verdi. Şu kadar ilaç kullanın gelin dedi. Ben bir de yüzyüze görüşelim dedim ve randevu aldım. Amacım kişileri ve ortamı görmekti. Avrupa yakasından kalkıp 1.5 saat yolculukla taa Pendiğe gittim ve tam saatinde ordaydım. Bir hastanenin bir bölümünü kiralamışlar. Girişte bir hastane çalışanı karşıladı. Asuman hanım operasyona girdi biraz bekleyin dedi. Tam 40 dk bekledim. Kadın gelip bi 40 dk daha sürermiş isterseniz bekleyin dedi. Toplam 1 saat 20 dk yani! Ben de gerek yok deyip ayrıldım. BİR RANDEVUYU BİLE AYARLAYAMAYI BECEREMEYEN KİŞİLERE KAFAMI EMANET EDEMEM. Asuman hanım yukarda yazıldığı gibi 4 kişilik bir ekiple çalışıyormuş. Yani hastanenin ortamı, karşılama, içeri girip çıkan çalışanlardan edindiğim izlenimler ve bu randevu meselesi bende iyi bir izlenim bırakmadı. Bu yüzden orayı düşünmüyorum bile.

Faydalı olması dileğiyle.

Ben de Serkan Aygın , Asuman Hair ve Hakan Doğanay arasındayım. Şimdilik Hakan Doğanay istanbulda olmadığı için Serkan Aygın’a yakınım ama bakalım araştırıyorum.
Serkan Aygın saç ekim sürecim (Ersin bey ekibi)
Serkan Aygın saç ekim yorumları, öncesi ve sonrası:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=31013.0

Tarih: 18.03.2023
Ekilen: 4600 Greft

Tarih: 06.09.2023
Ekilen:2000

Takviyeler:
Propecia hap-Finasterid, günde 1
Xpecia hap-Vitamin, günde 2

Ourcr

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 27 Nisan 2023, 12:10:23 »
Merhaba arkadaşlar

Serkan Aygın'da karar kılıp dün ekimimi yaptırdım umarım güzel sonuçlar alırım. İlk önce ilk izlenemimi söyleyeyim. Acayip PR yapmış ki sürekli yabancı hasta geliyordu çok şaşırdım. Benide herkes yabancı sanıp ingilizce soru sorup duruyordu Türk müşteri hiç yok gibiydi garibime gitti. Ben ekimimi begendim arkadaki dönor alan cok sık olmadığı için 4200 ekim yapılabildi. Arka tarafı yapmadık önler seyrek olur diye umarım güzel sonuçlar alırım.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Birde yanında ne kullanmamı tavsiye ediyorsunuz. yazarsanız çok sevinirim.

Ourcr

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 27 Nisan 2023, 12:21:22 »
Admin arkadaş isterse konuyu saç ekimi sonuçlarınada taşıyabilir.

Facebook Twitter Instagram