İki merkeze dair tecrübelerimi paylaşayım:
Serkan Aygın’dan randevu aldım bundan bir ay evvel. Tam saatinde ordaydım. 5-10 dk bekleyip içeri alındım. Karşılama çok iyiydi. Görüşme çok hızlı gerçekleşti 5 dk falan sürdü ama çizimimi Serkan hoca gelip yaptı. Olcayto bey de danışmanımdı. Sorularıma ilgilice cevap verdi. Merkez bayağı kalabalık ve her yerinden olumlu manada kurumsallık akıyor. Reklamcı/dijital iletişim ve pazarlamacı olduğum için buna önem veririm.
Peki Asuman hair? Vatsaptan foto attım. Direkt fiyat bilgisi verdi. Şu kadar ilaç kullanın gelin dedi. Ben bir de yüzyüze görüşelim dedim ve randevu aldım. Amacım kişileri ve ortamı görmekti. Avrupa yakasından kalkıp 1.5 saat yolculukla taa Pendiğe gittim ve tam saatinde ordaydım. Bir hastanenin bir bölümünü kiralamışlar. Girişte bir hastane çalışanı karşıladı. Asuman hanım operasyona girdi biraz bekleyin dedi. Tam 40 dk bekledim. Kadın gelip bi 40 dk daha sürermiş isterseniz bekleyin dedi. Toplam 1 saat 20 dk yani! Ben de gerek yok deyip ayrıldım. BİR RANDEVUYU BİLE AYARLAYAMAYI BECEREMEYEN KİŞİLERE KAFAMI EMANET EDEMEM. Asuman hanım yukarda yazıldığı gibi 4 kişilik bir ekiple çalışıyormuş. Yani hastanenin ortamı, karşılama, içeri girip çıkan çalışanlardan edindiğim izlenimler ve bu randevu meselesi bende iyi bir izlenim bırakmadı. Bu yüzden orayı düşünmüyorum bile.
Faydalı olması dileğiyle.
Ben de Serkan Aygın , Asuman Hair ve Hakan Doğanay arasındayım. Şimdilik Hakan Doğanay istanbulda olmadığı için Serkan Aygın’a yakınım ama bakalım araştırıyorum.