Protez konusu çok detaylı bir konu arkadaşlar. Onu Türkiye’deki firmalardan değil doğrudan üreticisinden kendinize özel ürettirmeniz gerekiyor doğal görünüm için. O konuda çok fazla bilgi ve deneyim paylaşırım zaten zamanı gelince yine buradan. Hatta umduğum sonucu alırsam ayrı bir konu açıp kombine yöntem hakkında protez olayını en ince detayına kadar insanlara aktarmayı planlıyorum. Tek söyleyeceğim Türkiye’deki firmalardan uzak durun. Çoğu demiyorum, tamamı dolandırıcı. Ayrıca işten anlamıyorlar. %130-140 yoğunluğunda ki bilmeyenler için bu aşşşırı derecede yoğun bir saç oranı, oldukça kalitesiz saç sistemlerini getirtip burada boyayıp üzerine %600 kar marjı koyup satıyorlar. 70-80 dolara getirip burada 500-600 dolara satıyorlar. Satış sonrası hizmetleri ise berbat bile değil çünkü öyle bir şey yok ortada. Tamamı böyle. Ben dahil Türkiye’de protez saç kullanıcılarının çoğu bu firmalarla savaş halindeyiz zaten. İnsanlarımızı dolandırarak kazanç elde etmelerini istemiyorum. Kimse istemiyor. İlk protezimi 2 yıl önce Türkiye’nin sözde “En kaliteli ve ünlü” firmasında 550 dolara yaptırmıştım. Şu an o firmadan 10 kat daha kaliteli ve doğal saç sistemini vergisi dahil 250-300 dolara alıyorum yurtdışından. Tamamen kendi saçımın renginde, kendi saçımla aynı dalga oranına sahip, yoğunluğunu istediğim gibi ayarlatabildiğim, altyapısına ağartma uygulatıp görünmez hale getirtebildiğim sistemler bunlar. Bana göre de bu yüzden açıklığı fazla olan birinin protez haricinde başka bir yönteme yönelmesi ki saç ekimi bunların başında geliyor çok saçma. Yakın gelecekte saç ekimi diye bir şeyin kalacağını düşünmüyorum protez saç endüstrisi bu hızla gelişmeye devam ederse.