Saç ekiminiz güzelde neden tepeye yakın alana kadar ektirseydiniz daha iyi olmazmıydı bu ekim planlaması kendi tercihiniz ama protezden kurtulabilirdiniz de?
Protez saçtan memnunum hocam. Ekim ile o yoğunluğu özellikle tepeye yakın kısımda almak mümkün değil. Protez saçın en büyük artısı, kaliteli ve saçın diğer kısımlarıyla orantılı özelliklere sahip bir sistemin üst taraftan bakınca ne olursa olsun anlaşılmaması, en büyük eksisi ise ön çizgiden bakılınca ne olursa olsun mutlaka anlaşılması. Bu yüzden saç ekimiyle kombinledim zaten. Ön çizgiden bakınca saç ektirdiğim anlaşılacak olursa bile bir önemi yok, toplum bunu eğer ekim başarılı ve yoğun olmuşsa gayet doğal karşılıyor ama Protez olduğu anlaşılınca çoğu zaman dalga konusu olunuyor özellikle genç yaş grubundan biri olarak konuşuyorum. Bir de yapılan ekim başarısız olur da seyrek bir çıkış olursa bu yine alay konusu ediyor adamı, hepimiz görüyoruz. Bu sebeple de, greft sayım Asuman hanımın söylediğine göre çok kısıtlıyken tüm üst bölgeye ekim yaptırıp oldukça seyrek bir saçla gezmektense sadece ön ve şakak kısımlarıma protez saçı kamufle etmesi amacıyla sık bir ekim yaptırıp, kombinasyon şeklinde olabilecek en doğal ve en yoğun saçlarla gezmeyi tercih ediyorum.