Gönderen Konu: Ekim öncesi Takviye, Finasterid Vitaminler vs. Ince telli Saclar  (Okunma sayısı 5779 defa)

cral03

• Hero Member
Ynt: Ekim öncesi Takviye, Finasterid Vitaminler vs. Ince telli Saclar
« Yanıtla #45 : 27 Şubat 2023, 10:41:25 »
@cral: aslinda bayadir aliyorum takviyeleri. finasterid yan etki yaptigi icin biraktim, yoluma xpecia ile devam ediyorum. hic bir yan etki görmedim bunda. ekimden sonra yine fin denicem ama 0.25 olarak, yani 1mg 4 e bölcem. simdilik yukarda yazdigim gibi devam, dermaroller vitaminler xpecia ve proznic sampuan, sabahlarida alpecin c1.
iyi iyi takviyeler o zaman, saçların son durumu nasıl uzatabildin mi daha fazla

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 27 Şubat 2023, 10:58:39 »
malesef uzatamiyorum, hafif uzayinca makineye vuruyorum.
  • Yaşınız 35

cral03

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 27 Şubat 2023, 12:05:04 »
dökülmeler nasıl seyrediyor

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 27 Şubat 2023, 14:32:57 »
valla dökülmeler bazi günler oluyor, bazi günler birsey görmüyorum musluk da. dökülen ise kisa 1-2 cm saclar, sayi olarakda 10 dan fazla degil. aktif dökülme bu durumda devam ediyor mu ?
  • Yaşınız 35

cral03

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 27 Şubat 2023, 14:44:00 »
çok yoğun sorun yaratacak bir dökülmen yok gibi gözüküyor, genetik olarak baba,amca,kardeş,dayı,dede saç durumları  nasıl ?

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 27 Şubat 2023, 16:06:44 »
babamin suanki saci benimki gibi, amcamin daha fazla ve gür. dede iki taraf da masallahlari vardi rahmetlilerin. yani cidden cok dökülmem yok gibi ki insallah öyledir.
  • Yaşınız 35

cral03

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 27 Şubat 2023, 22:41:43 »
Hayirlisi senin ekimi en az senin kadar merak ediyorum, kagit ustunde ekim icin hicbir dezavantajin yok gibi gozukuyor

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 28 Şubat 2023, 08:54:08 »
Hayirlisi senin ekimi en az senin kadar merak ediyorum, kagit ustunde ekim icin hicbir dezavantajin yok gibi gozukuyor

eyvallah cral, insallah öyledir ve iyi sonuc alirim.
  • Yaşınız 35

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaslar, ilk sayfada alpha nickli arkadasimiz bana su cümleyi yazmis ( Ekimde haftada bir kere ketoral kremde kullanmanızı tavsiye ederim hem dht bloker özelliği olduğunudan hemde kepek ve seboreye neden olan mantarları yok edip sağlıklı bir saç derisiyle ekime girmenizi sağlayacak olmasından dolayı. ) bu tam olarak krem mi yoksa sampuan veya losyonmu ? tam olarak bulamadim ne oldugunu. alman sitelerinde ismi degisikmidir acaba ?

bu olabilirmi ? https://www.shop-apotheke.com/beauty/2837759/ketozolin-2.htm?campaign=priceC/guenstiger/02837759/CBP/436853577248401171&expa=gue
  • Yaşınız 35

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
up
  • Yaşınız 35

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
evet, ekime az kaldi. heyecan artiyor, korku  büyüyor :) benim suan kullandigim takviyeleri ekimden bir hafta önce birakmalimiyim ? vitamin haplari ve xpecia. birde alpecin ve proznic sampuani kullaniyorum, bunlar kan dolasimini hizlandiriyormu ? eger öyleyse iki gün önceden bunlarada ara vermek gerekirmi operasyon sirasinda cok kanama olmasin diye ? saclarimi iki hafta önceden kisaltmamaliyim ve sakal 5-6 gün uzamis olmasi lazim diye bilgim var. dogrumu arkadaslar ? yardimci olursaniz cok sevinirim, cok heyecanliyim , lütfen anlayisla karsilayin.

saygilarimla
  • Yaşınız 35

hakan.zip

• Full Member
  • Ekimimi görmek için aşağıdaki dünyaya tıkla
    • Saç Ekim Sürecim
hocam merhaba. benim de nisan ayında aynı klinikte ekimim var. sanırım ben saç güçlendirmek için çok geç kaldım :(
Şu an ekime 1 ay var. Yine de başlamalı mıyım sizce? 1 ayda etkisi olur mu yani? Klinik bana "Propecia hap yada Finansterid jel kullanabilirsiniz" dedi. Siz bunları kullandınız mı? Ya da başka öneriniz var mı? Teşekkürler.

evet, ekime az kaldi. heyecan artiyor, korku  büyüyor :) benim suan kullandigim takviyeleri ekimden bir hafta önce birakmalimiyim ? vitamin haplari ve xpecia. birde alpecin ve proznic sampuani kullaniyorum, bunlar kan dolasimini hizlandiriyormu ? eger öyleyse iki gün önceden bunlarada ara vermek gerekirmi operasyon sirasinda cok kanama olmasin diye ? saclarimi iki hafta önceden kisaltmamaliyim ve sakal 5-6 gün uzamis olmasi lazim diye bilgim var. dogrumu arkadaslar ? yardimci olursaniz cok sevinirim, cok heyecanliyim , lütfen anlayisla karsilayin.

saygilarimla
Serkan Aygın saç ekim sürecim (Ersin bey ekibi)
Serkan Aygın saç ekim yorumları, öncesi ve sonrası:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=31013.0

Tarih: 18.03.2023
Ekilen: 4600 Greft

Tarih: 06.09.2023
Ekilen:2000

Takviyeler:
Propecia hap-Finasterid, günde 1
Xpecia hap-Vitamin, günde 2

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam merhaba. benim de nisan ayında aynı klinikte ekimim var. sanırım ben saç güçlendirmek için çok geç kaldım :(
Şu an ekime 1 ay var. Yine de başlamalı mıyım sizce? 1 ayda etkisi olur mu yani? Klinik bana "Propecia hap yada Finansterid jel kullanabilirsiniz" dedi. Siz bunları kullandınız mı? Ya da başka öneriniz var mı? Teşekkürler.

aga valla ben finasteride yan etki gördüm, o yüzden xpecia ya yöneldim. suanlik iyi gidiyor. kesinlikle minoxa ekim öncesi baslama. vitaminlerine baktir , eksik varsa onlara basla. ayrica bir ay icinde fazla bir sonuc elde edemezsin diye düsünüyorum donör icin ama eger finas kullanmak niyetinde varsa basliyabilirsin, cünki ekimden sonrada kullanicaksin nasil olsa.konun varmi sac ekimi öncesinde ?
  • Yaşınız 35

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaslar, operasyonuma az kaldi. benim ameliyatdan ziyade bir de ucak korkum var. o yüzden ucusdan iki üc gönce bu bitkisel ilaci almaya basliyorum. icindekiler resimde gözüküyor. sizce bunun anestezi icin veya ameliyat icin bir dezavantaji olurmu ? ayrica lokal anastezi yapilan ignelerden korkum var. korkum cok acicak diye, belkide onun icinde yarar. ignelerin acisi nasil ? cogu kisi aci degilde yanma oluyor diyolar, bu dogrumu ?
  • Yaşınız 35

HüseyinCANLI

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba bende  ekimin 7 inci Günümdeyim açtığın konuyu baştan sona kadar üşenmeden sıkılmadan okudum valla beni tekrar Ekim heyacanı Sardı,Valla ekim gününe kadar Alpecin Cr kullandım ekim günü geldi girdim çıktım fakat sonaki günler gerçekten zor Ben ankara da ektirdim, Klinik harika hayırlı olsun tekrar

Facebook Twitter Instagram