Saç Ekimi Sonuçları
@cral: aslinda bayadir aliyorum takviyeleri. finasterid yan etki yaptigi icin biraktim, yoluma xpecia ile devam ediyorum. hic bir yan etki görmedim bunda. ekimden sonra yine fin denicem ama 0.25 olarak, yani 1mg 4 e bölcem. simdilik yukarda yazdigim gibi devam, dermaroller vitaminler xpecia ve proznic sampuan, sabahlarida alpecin c1.
Hayirlisi senin ekimi en az senin kadar merak ediyorum, kagit ustunde ekim icin hicbir dezavantajin yok gibi gozukuyor
evet, ekime az kaldi. heyecan artiyor, korku büyüyor benim suan kullandigim takviyeleri ekimden bir hafta önce birakmalimiyim ? vitamin haplari ve xpecia. birde alpecin ve proznic sampuani kullaniyorum, bunlar kan dolasimini hizlandiriyormu ? eger öyleyse iki gün önceden bunlarada ara vermek gerekirmi operasyon sirasinda cok kanama olmasin diye ? saclarimi iki hafta önceden kisaltmamaliyim ve sakal 5-6 gün uzamis olmasi lazim diye bilgim var. dogrumu arkadaslar ? yardimci olursaniz cok sevinirim, cok heyecanliyim , lütfen anlayisla karsilayin.saygilarimla
hocam merhaba. benim de nisan ayında aynı klinikte ekimim var. sanırım ben saç güçlendirmek için çok geç kaldım Şu an ekime 1 ay var. Yine de başlamalı mıyım sizce? 1 ayda etkisi olur mu yani? Klinik bana "Propecia hap yada Finansterid jel kullanabilirsiniz" dedi. Siz bunları kullandınız mı? Ya da başka öneriniz var mı? Teşekkürler.