Gönderen Konu: Ekim öncesi Takviye, Finasterid Vitaminler vs. Ince telli Saclar  (Okunma sayısı 5796 defa)

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
evet, simdilik yoluma finas yerine xpecia ile devam ediyorum ve oldukca iyi geliyor. yan etkisi varmi yokmu tartisiliyor ama bende suan hic bir yan etki yapmadi. bilgilendirmek amaciyla güncelliyorum konuyu. ayrica dermaroller 0.5 aldim, haftada iki kez uygulicam. dermarollerden sonra proznic losyonu sürcem kafama. ne dersiniz ?

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
UP
  • Yaşınız 35

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar, buraya aldigim takviyeleri tekrardan siraliyorum. Gereksiz olani veya eksik olani varmi ?

- Sampuan ve Losyon: hergün saclarimi sabahlari alpecin c1 ile yikiyorum ve aksamlarida proznic plus sampuani kullaniyorum. her 2-3 gün porznic losyon sürüyorum. ara sirada nane yagini kafama uyguluyorum, cok ferahlatici ve serinletici oluyor, kan dolasimini cogaltiyor gibi geliyor bana.
tabi saclarimi yikarken sert masaj yaparak yikiyorum.

- Masaj: kafama enseden ekim olucak yere kadar kafamin heryerine sert masaj yapiyorum. sanki kafa derim yumusadi gibi, bu bir avantaj olabilir. kan dolasimi isliyor demektir heralde.

- Vitamin: sabahlari tek hap olarak vitamin b12 + C + D3, resimde paketlerde dozlari üstünde yaziyor. gerekirse tek tek dozlarini yazarim isterseniz. diger hap ise sabahlari yine komple b vitamin grubu. resimde B-Komplex olarak görüceksiniz.

- öglenleri 5mg biotin.

- aksam: Omega 3 ve cinko 15mg.

- Keciboynuzu özü: hergün öglen isden geldikden sonra bir tatli kasigi keciboynuzu tüketiyorum.

- aksamlari günde bir tablet xpecia basladim

- haftada iki üc kez dermaroller

- Vitamin hapi ( icindekiler: K2, D3, Kalsiyum ve Magnezyum)

gördügünüz gibi baya vitaminlerle pompaliyorum, acaba bunlardan hangileri gereksiz veya eksik olan takviye varmi ? yardimci olursaniz sevinirim.

saygilarimla
  • Yaşınız 35

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
sorularima cevap alamadigim icin üzgünüm, yardimci olabilirseniz beni mutlu edersiniz. zaten korkuyorum ekimden, günler gectikce heyecan artiyor. bu arada sac dökülmeyi durdurdummu yoksa mevrimsel dökülmelermi sona erdi bilemiyorum ama musluga dogru hep saclarimi ovalarken dökülme oluyodu, bir kac gündür o dökülmeleri gözlemliyemiyorum.
  • Yaşınız 35

DmitriAhmedov

• Sr. Member
Ynt: Ekim öncesi Takviye, Finasterid Vitaminler vs. Ince telli Saclar
« Yanıtla #34 : 02 Şubat 2023, 05:50:21 »
Dostum finasterit fobini yenmen lazım. Kendini yan etki göreceğine inandırmışsın. NOCEBO etkisi olabilir.

Şu videoyu izle derim:

Kanka ingilizce hazırlık okudum ama bişey anlamadım özet gece bilirmisin
  • Yaşınız 25

DmitriAhmedov

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 02 Şubat 2023, 05:51:49 »
sorularima cevap alamadigim icin üzgünüm, yardimci olabilirseniz beni mutlu edersiniz. zaten korkuyorum ekimden, günler gectikce heyecan artiyor. bu arada sac dökülmeyi durdurdummu yoksa mevrimsel dökülmelermi sona erdi bilemiyorum ama musluga dogru hep saclarimi ovalarken dökülme oluyodu, bir kac gündür o dökülmeleri gözlemliyemiyorum.
Abi valla ben yorum yapcamda bilgim yok ama vitaminlerin pek bir faydası olduğuna inanmıyorum ben çünkü gerekli vitaminleri besinlerden alıyoruz zaten ha zararı olurmu sanmam fazlasını yine vücut atar
  • Yaşınız 25

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 02 Şubat 2023, 08:49:00 »
tsk ederim cevabin icin. gercekten suan kararsiz kaldim.

- Proznic losyonu birakiyim mi eger minox gibi etki yapiyosa ?
- xpecia ya ekime kadar ve ekimden sonra devam ediyim mi ?
  • Yaşınız 35

DmitriAhmedov

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 03 Şubat 2023, 05:39:08 »
tsk ederim cevabin icin. gercekten suan kararsiz kaldim.

- Proznic losyonu birakiyim mi eger minox gibi etki yapiyosa ?
- xpecia ya ekime kadar ve ekimden sonra devam ediyim mi ?
Abi saçının fotoğrafını yuklesen bir durumun ne ona baksak Xpecia bende kullanıyorum var olan saçlara etkili olduğuna inanıyorum ama dokulmekte olanları pekte kurtardını gozlemlemedim
  • Yaşınız 25

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 03 Şubat 2023, 08:31:52 »
Abi saçının fotoğrafını yuklesen bir durumun ne ona baksak Xpecia bende kullanıyorum var olan saçlara etkili olduğuna inanıyorum ama dokulmekte olanları pekte kurtardını gozlemlemedim

ilk sayfada ekim öncesi actigim konunun linki var, ordan bakabilirsin.
  • Yaşınız 35

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 26 Şubat 2023, 15:15:46 »
selam sevgili forum üyeleri, nisan ayinda insallah ekime gidiyorum. almanyada yasiyorum bildiginiz gibi ve bana dr serkan aygin clinicden bildirim geldi whatsapp üzeri. bana pcr test yapilmasini söylüyorlar,bu durum daha güncel mi ?
  • Yaşınız 35

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 26 Şubat 2023, 16:37:38 »
selam sevgili forum üyeleri, nisan ayinda insallah ekime gidiyorum. almanyada yasiyorum bildiginiz gibi ve bana dr serkan aygin clinicden bildirim geldi whatsapp üzeri. bana pcr test yapilmasini söylüyorlar,bu durum daha güncel mi ?

bazı hastaneler halen istiyor dostum ama sen genede kliniği ara sor bence .

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 26 Şubat 2023, 18:01:13 »
tsk ederim cevabin icin. whatsapp den danismanima gitmeye yakin sorcam ozaman.
  • Yaşınız 35

cral03

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 26 Şubat 2023, 23:49:15 »
Cok sacma .pcr testi mi kaldi

cral03

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 26 Şubat 2023, 23:50:45 »
Ekim vakti geldi sen hala takviyeler baslayamadin galiba😄 

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 27 Şubat 2023, 10:04:04 »
@cral: aslinda bayadir aliyorum takviyeleri. finasterid yan etki yaptigi icin biraktim, yoluma xpecia ile devam ediyorum. hic bir yan etki görmedim bunda. ekimden sonra yine fin denicem ama 0.25 olarak, yani 1mg 4 e bölcem. simdilik yukarda yazdigim gibi devam, dermaroller vitaminler xpecia ve proznic sampuan, sabahlarida alpecin c1.
  • Yaşınız 35

Facebook Twitter Instagram