Gönderen Konu: Ekim öncesi Takviye, Finasterid Vitaminler vs. Ince telli Saclar  (Okunma sayısı 5784 defa)

BeRan

• Sr. Member
Ynt: Ekim öncesi Takviye, Finasterid Vitaminler vs. Ince telli Saclar
« Yanıtla #15 : 13 Aralık 2022, 01:24:53 »
tsk ederim cevabin icin. beni bu konuda aydinlatirmisin ? finas sayesinde güclenmis donör ekim alanina yerlesince ve finasi biraktigimizda yine eski gücsüz haline dönmicekmi ?

Şöyle diyelim DHT dengesiz ve çok baskın bir hormon 3 ihtimal söz konusu ya belli bir ölçekte baskılayarak eskisinden %10-20 daha düşük seviyeye getireceksin veya daha etkin baskılama olarak %40 üstüne çıkacak bunlar olmadı eskisinden %5 gibi kötü bir ihtimal olacak ki bu ihtimal en düşük oranı tekrar deneyerek 2 senelik bir kullanımla üstte ki iki etkiye ulaşabiliyorsun.
Kirlilik söz konusu değildir, bilgiyi aktarım nettir.

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 13 Aralık 2022, 08:36:49 »
benim donör alanimda dökülme yok, saci donör alanimda fazla uzatamadigim icin ( görüntü acisindan ) bazi kisiler yetersiz degilde seyrek donör alanim var diye gözlemlendi. benim yas 36, donörde sac kaybi yok, ozaman finasterid bende luzumsuz. cünki benim amacim aslinda donör bölgeyi güclendirmekti. suanlik basladim finasa ve biraz daha devam kullanicagim ama etkisi yok diyorsaniz donör bölgeye baska ne gibi terapilerle orayi güclendirebilirim ? minox önermiyolar, ekimden sonra saclarin cikisi icin 2ay kullanabilirsin diyorlar ama ekimden önce sicak bakilmiyo minoxa. iyice karisti kafam. bide bu arada sac dökülmem fazla agresif degil, belki günde 10 ince kisa tel kaybediyorum hatta ince bile diyemem ama kisa saclar kaybediyorum.
  • Yaşınız 35

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 13 Aralık 2022, 12:40:18 »
Dostum tekrar merhaba. Hedeflediğin yöne doğru kısa sürede güzel bir araştırma yapıp ilerlediğin için seni tebrik ederim.
Bende finas kullandığın dozun düşük olduğunu düşünüyorum.

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 13 Aralık 2022, 13:42:25 »
Dostum tekrar merhaba. Hedeflediğin yöne doğru kısa sürede güzel bir araştırma yapıp ilerlediğin için seni tebrik ederim.
Bende finas kullandığın dozun düşük olduğunu düşünüyorum.

merhaba dostum. tsk ederim bende size, sizler sayesinde bu bilgilere ulasiyorum. finas dozun 0.2mg olarak kullanip baya iyi sonuclara ulasan insanlar var. bunlari youtube dan takip ettim. ayrica microdosing finasteridde cidden yan etkileri minimuma indirme olasiligi var, bunlari doktorlar bile dile getiriyor. ama asil probleme gelelim, finasterid genelde sac dökülmesini önlüyor ve vertex bölgeyi güclendiriyor diye anladim. ama benim amacim donör bölgeyi güclendirmek, ve burda heralde pek etki göstermez bu ilac, cünki donör bölgemde benim sac dökülmem yok. o yüzden kararsiz kaldim simdide, madem donörü bu ilac güclendirmiyorsa kullanmanin anlami varmi acaba diye soruyorum kendime. lütfen yanlis anlamayin, ama hala yan etkilerini kafamda bitiremedigim icin bunlari soruyorum. ayrica post finas syndrom dedikleri olay da genelde ilaci biraktikdan sonra basliyomus ki bende bu ilaci zaten fazla kullanmayi planlamadim.
  • Yaşınız 35

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 13 Aralık 2022, 22:14:51 »
arkadaslar 4 günde 0.25mg olarak ilac etki gösterebilirmi ? ben suan soktayim, resimde dökülen saclara bakin. ilk defa görüyorum böyle dökülmeyi. bu kadar dökülmezdi. yoksa proznic sampuan ve losyon mu dökmeye basladi ? finasda shedding olayi varmi ? daha dün veya bu sabah iki üc tane vardi en fazla. @hintell sen ne diyosun bu durumda ?
  • Yaşınız 35

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 14 Aralık 2022, 02:17:16 »
Son günlerde saçla uğraçtığın için dökülmelere saha çok yoğunlaşmışsındır
0,25 değil günde 1 mg olması gerektiğini söylemiştim sana
Öyle kullanmalısın
Global Moderator

Kewell

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 14 Aralık 2022, 07:58:20 »
Proscar nasil bulamiyorsun? Doktoronline siparis verebilirsin

Örnek fotograf
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2022, 08:09:15 Gönderen: Kewell »

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 14 Aralık 2022, 08:30:38 »
Son günlerde saçla uğraçtığın için dökülmelere saha çok yoğunlaşmışsındır
0,25 değil günde 1 mg olması gerektiğini söylemiştim sana
Öyle kullanmalısın

simdi ilk 4 gün 0.25mg olarak kullandim. bugünden itibaren hafta sonuna kadar 0.5mg ile devam edicem, yani ikiye bölüp. ondan sonra hic bölmeden 1mg olarak denicem, kademe kademe ilerliyorum.

peki suanda biomo markasiyla devam etsem bir dezavantaji varmi ? doktor bana direk onu yazdi, proscarda bulamamistim. online siparis aklima gelmemisti ve ayrica proscari 5 e bölmek gerekicek, bu durumda acaba homojen bölüncekmi ? biomo 1mg haplariyla yoluma devam etsem ise yaramazmi diye düsünüyorum ? sonucta icerigi ayni degilmi bu ilaclarin ? peki bu shedding olayi cidden yokmu finas kullaniminda ?

terapime dermaroller eklesemmi ? haftada 2-3 kez ?
  • Yaşınız 35

vidci1

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 14 Aralık 2022, 23:18:31 »
Kendini inceleyip durma bence.  Proscar diğer propecia ve muadillerine göre 20-40 kat ucuza geldiği için kullanılıyor. 68tl şu anda ve 5mg.   Proscar yuvarlak değil ama yuvarlak olan bi muadil alıp hap kesici ile dörde bölebilirsin.

İlla isabetli bölücem diyorsan antidepresan gibi ilaçları bırakırken mikrodoz yapanların kullandığı bi yöntem var, bir tabletle solüsyon oluşturup büyük bi şırıngaya koyuyorsun atıyorum 10ml şırınga.

Her seferinde şırıngayı çalkalayıp 2ml içersen aşağı yukarı 1 miligram almış oluyorsun.

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 15 Aralık 2022, 08:31:56 »
@vidci1 tesekkür ederim yol gösterdigin icin. dünden itibaren ikiye bölüp hafta sonuna kadar kullanicam bu sekilde. ondan sonra zaten bölmeye gerek yok, direk 1mg olarak kullanicam. ama anladigim kadariyla marka olarak önemi yok , sade fiyat acisindan ucuza geldigi icin proscar öneriliyor demekki. dermaroller icin birsey diyebilcekmisiniz ? saclari ve özellikle donörü güclendirmeye ise yararmi ?

ayrica dökülmem bir gün baya cogaldi, resim eklemistim, o günden sonra yine sac gözükmüyor muslugun icinde.galiba hintellin dedigi gibi kafamla cok ugrastigim icin sert masaj yaptim onlarda gidiciydi, böylelikle kendilerini biraktilar heralde :) insallah yerine saglikli olan arkadaslar cikar :)
  • Yaşınız 35

vidci1

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 16 Aralık 2022, 00:01:14 »
Dostum öyle bişey yok döktün sağlamlar kaldı o yüzden dökülmüyor zorlarsan zayıflar gider zaten. Ayrıca saç yıl içinde özellikle bu sıralarda mevsimsel dökülme olur zaten herkeste. Dökülmeler çıkmaların olduğu dönemler var.

Bu yüzden bilimsel çalışmalara plasebo eklenir.  Ve herkesin gün içinde normal olarak dökülen saç sayısı bi ton faktörden etkilenebilir.  Kendini inceleyip kuruntu yapma. Finasterit arkasında en çok kanıt bulunan madde şu anda.

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 19 Aralık 2022, 23:21:46 »
arkadaslar, türkiyeden xpecia getirttim. günde sabah aksam almayi düsünüyorum. xpecia alirsam, ilk sayfada yazdigim vitaminlerden gereksiz olani varmi mesela cinko ve biotini iptalmi etsem yoksa devam aliyim mi ?
  • Yaşınız 35

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 21 Aralık 2022, 14:44:18 »
arkadaslar, türkiyeden xpecia getirttim. günde sabah aksam almayi düsünüyorum. xpecia alirsam, ilk sayfada yazdigim vitaminlerden gereksiz olani varmi mesela cinko ve biotini iptalmi etsem yoksa devam aliyim mi ?

Güncel
  • Yaşınız 35

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaslar, yan etki gördügüm icin finasi simdilik köseye atiyorum. memede yanma ve uyusukluk yapti, suan xpecia ile yoluma devam edicem. ayrica saw palmettp takviyesi almayi düsünüyorum, ne dersiniz ? ilk sayfadaki yazdigim vitaminlere devam, finas haric.
  • Yaşınız 35

kelveötesi35

• Hero Member
Çok fazla kafaya takma kardeşim. Devam et hangileri iyi geliyorsa. Xpecia da fena degil.

Facebook Twitter Instagram