Arkadaslar, buraya aldigim takviyeleri tekrardan siraliyorum. Gereksiz olani veya eksik olani varmi ?
- Sampuan ve Losyon: hergün saclarimi sabahlari alpecin c1 ile yikiyorum ve aksamlarida proznic plus sampuani kullaniyorum. her 2-3 gün porznic losyon sürüyorum. ara sirada nane yagini kafama uyguluyorum, cok ferahlatici ve serinletici oluyor, kan dolasimini cogaltiyor gibi geliyor bana.
tabi saclarimi yikarken sert masaj yaparak yikiyorum.
- Masaj: kafama enseden ekim olucak yere kadar kafamin heryerine sert masaj yapiyorum. sanki kafa derim yumusadi gibi, bu bir avantaj olabilir. kan dolasimi isliyor demektir heralde.
- Vitamin: sabahlari tek hap olarak vitamin b12 + C + D3, resimde paketlerde dozlari üstünde yaziyor. gerekirse tek tek dozlarini yazarim isterseniz. diger hap ise sabahlari yine komple b vitamin grubu. resimde B-Komplex olarak görüceksiniz.
- öglenleri 5mg biotin.
- aksam: Omega 3 ve cinko 15mg.
- Keciboynuzu özü: hergün öglen isden geldikden sonra bir tatli kasigi keciboynuzu tüketiyorum.
- aksamlari günde bir tablet xpecia basladim
- haftada iki üc kez dermaroller
- Vitamin hapi ( icindekiler: K2, D3, Kalsiyum ve Magnezyum)
gördügünüz gibi baya vitaminlerle pompaliyorum, acaba bunlardan hangileri gereksiz veya eksik olan takviye varmi ? yardimci olursaniz sevinirim.
saygilarimla