Selam arkadaslar,
diger konumda bazi ekim merkezlerinden ve degerli forum üyelerinden belirtildigi gibi donör alanim ince telli seyrek olduguna ragmen dr serkan aygin klinikten nisan ayina randevu aldim. bu tarihe kadar saclarim güclendirip iyi bir altyapiyla ekime girmek istiyorum. tabiki sizlerin yardimiyla bu asamayi en iyi sekilde atlatmak istiyorum. simdi size uyguladigim takviyeleri yöntemleri yazicam, öneriniz varsa veya bazi takviyeler gereksiz ise bunlari lütfen bana bildirin. diger konum donör alani icin burda:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=28714.0- Sampuan ve Losyon: hergün saclarimi sabahlari alpecin c1 ile yikiyorum ve aksamlarida proznic plus sampuani kullaniyorum. her 2-3 gün porznic losyon sürüyorum. ara sirada nane yagini kafama uyguluyorum, cok ferahlatici ve serinletici oluyor, kan dolasimini cogaltiyor gibi geliyor bana.
tabi saclarimi yikarken sert masaj yaparak yikiyorum.
- Masaj: kafama enseden ekim olucak yere kadar kafamin heryerine sert masaj yapiyorum. sanki kafa derim yumusadi gibi, bu bir avantaj olabilir. kan dolasimi isliyor demektir heralde.
- Vitamin: sabahlari tek hap olarak vitamin b12 + C + D3, resimde paketlerde dozlari üstünde yaziyor. gerekirse tek tek dozlarini yazarim isterseniz. diger hap ise sabahlari yine komple b vitamin grubu. resimde B-Komplex olarak görüceksiniz.
öglenleri 5mg biotin.
aksam: Omega 3 ve cinko 15mg.
Finasterid: bugünden itibaren günlük olarak 0.25 almaya basladim. insallah bir yan etkisini görmem ve ekimden 6ay sonrasina kadar devam kullanirim.enteresan olan, bu ilacin yan etki kagidinda fazla yan etkileri yazilmamis ve en önemli nokta, prostat ilaci olmasina ragmen kagitta sac hakkinda bilgilendirme yapilmis. galiba bu marka sac icin üretmis olabilir bu ilaci. resimde paketin üstünde sac sembolü var.
Keciboynuzu özü: hergün öglen isden geldikden sonra bir tatli kasigi keciboynuzu tüketiyorum.
kullandigim takviyelerden gereksiz veya eksik olani varsa, bilgilendirin beni.
umarim anlasilcak sekilde anlattim.
saygilarimla