Herkese merhabalar. 26 yaşındayım ve saç dökülmem 19 yaşında başladı başladığı süreçten itibaren minoxil finasterid vs birçok tedavi kullandım fakat yan etkilerinden sıkıldığım için hepsini bıraktım ve yaklaşık 2 yıldır hiçbir tedavi uygulamıyorum. Aşağıda fotoğrafları paylaşacağım saç durumuma bakarak bana tavsiyelerde bulunabilir misiniz? Sizce ekim için çok mu erken? Olan saçlarım da ekimden de zarar görüp sonraki süreçte dökülürse daha kötü bir görüntü oluşturur mu? Bu yüzden beklemeli miyim? Ekim yapmaya karar verirsem hangi teknikle(fue yada dhi) ve nasıl bir planlamayla ekim yapmalıyım( maximum ekim mi ya da ilerisini de düşünerek donör bölgeyi çok zorlamadan bir ekim)? Özel Batı Hastanesinde bulunan Hair of Diyarbakır saç ekim merkeziyle görüştüm 4500 civarı greft ve 5 prp + 1 mezoterapi 12000 TL gibi bir teklif sundular. Sizce ben ne yapmalıyım
Ha bir de donör bölgem nasıl sizce ? Fotoğrafların biçoğu flash ışığı altnda ve çok aydınlık bir ortamda çekilmiştir ve ense ve yan tarafları genelde çok kısa keserim malum ön taraflar döküldüğü için kötü bir görüntü oluşmasın diye. Şimdiden herkese teşekkürler. Tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum