Herkese merhabalar.
Daha önce saç ekim kararım doğrultusunda merkez tavsiyesi almak için forumda bir konu açmış ve bir klinikte karar kılmıştım.
Bugün iş için bulunduğum bir şehirde, forumda da bilinen bir klinikte ön muayeneden geçtim. Ancak doktor bu sıklıkta bir saça ekim yapmayacağını, saçların çok sık olduğunu, ekim yapması halinde mevcut köklerin bir kısmının zarar göreceğini, faydadan çok zarar göreceğimi beyan etti. Arzu etmem halinde sadece ön çizgimi geri kazanmak için ön bölgeye 1500-2000 greflik bir ekim yapacağını ancak dökülme devam ederse ikinci ekime mecbur kalacağımı bilerek karar vermem gerektiğini beyan etti.
Forumda daha önce bir kaç başlıkta yapılan eklerin mevcut saç köklerine hiçbir şekilde zarar vermediği yazılıp çizilmişti.
Doktorun bu yorumu sonrası saçlarla ilgili daha sağlıklı yorum yapabilmek için uzun olan saçlarımı kestirdim. Ancak berber vorteks bölgesini komple tıraşlamış, o bölgedeki saçları parmak aralarim ile zor tutuyorum. Ön bölge daha uzun. Yorumlarınızı buna göre yapabilirsiniz çok mutlu olurum. Ne yapmam gerektiği konusunda çok büyük kararsızlığa düştüm.