Ömercim paylaşımını gordum açıkcası fakat yanlış bir yorum ile yanlış yönlendirme yapmaktan çekindiğim için yorum yapamadım.
Bana kalır ise senin ekimin kısa vadede her türlü kime ektirirsen ektir mutlu eder(tepe sağlam, donör sağlam vs)
Fakat şöyle de bir durum var Ki; dökülmeyi finast tarzı DHT bloker bir takviye kullanmadığın taktirde 4-5 sene sonra sıkıntılı bir durum yaşayabilirsin. Hernekadar açıklığın çok görünmesede öndeki binlerce saç telin dökülme fazına geçmiş ve bu saatten sonra onlarda kayıplar taşıyacağın kesin. Öndeki sacların incelmiş hatta digerlerine nazaran çok daha yavaş uzayan bir hal almış Ki bu bence o sacların artık misafir olduğu anlamı taşıyor.Bu durumda iyi bir planlama yapmak çok çok zor.
1. Alternatif (ben kesinlikle önermiyorum) finasteride tarzı bir takviye ile bu saçlarıda canlandırıp ,yapacağın sac ekimi ile dudak ısırtan bir sonuç alman.
2.alternatif donoru iktisatlı kullanıp kısa vadede 1 ekim sonrasında 2. Ekim olacak şekilde bir planlama yapman.
3. Biraz daha beklemek ki bu çok mümkün görünmüyor , belliki niyetine girmişsin bunsaatten sonra bir şekilde ektireceksin
Donorun gayet iyi , dökülme tipin ileriki dınemler için gayet ekşme uygun . Kesinlikle 5000-6000 gibi bir ekime girme , senin için uygun bir planlama değil bu.. zaten öndeki incelemiş olan, yavaş uzayan saçlarının bir çoğu ekimdeki travmaya direnemeyip gidecek.
Şahsi düşüncelerim bunlar, ekimci değilim , doktor değilim sadece fikir yürütüyorum , en doğru bilgiyi Tabiki canlı olarak görüşeceğin ekşmciler vereceklerdir Tabiki tek amacı ticaret olanlar değilde bu işi layıkı ile yapan vicdan ve vizyon sahibi olanlar..