Gönderen Konu: Saç Ekimi İçin Yorumlarınızı Bekliyorum (Fotoğraflı)  (Okunma sayısı 9318 defa)

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi İçin Yorumlarınızı Bekliyorum (Fotoğraflı)
« Yanıtla #15 : 31 Ekim 2017, 18:44:55 »
Tekrar merhaba. Görüşlerinizi dikkatli bir şekilde inceliyorum. Şimdi aklima takılan husus şu ki Koray hocaya giderek ekonomik durumumu sarsmak ve hayat standartımı düşürmek istemiyorum. Muttalip bey için ise kendimi zorlayabilirim. Fakat ekilecek olan 2000 graftin başarısı ile x doktorun ekeceği 5000 graftin  başarısı ve doğallığı bir olur mu? Bu riski almaya değer mi? Ankara önceliklerim arasinda ama olmasa da olur.

Emsi3419

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 31 Ekim 2017, 19:02:33 »
Müttalip hoca süper ekimi var ama 2000 greftin hepsi tutacak diye kimse garanti veremez veren yerden hemen uzaklaş fire her ekimde olur koray hocada da olur müttalip hocada önemli olan az fire veren alımı doğru yapan kanalları güzel açan bir yer müttalip hocaya gidersen 1-2 yıl sonra ortaya bir daha ekim için para vermek zorunda olursun yani müttalip hoca 2000 ekip 5000 greftlik saç varmış gibi bir durum söz konusu değil
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2017, 19:06:32 Gönderen: Emsi3419 »

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 31 Ekim 2017, 20:01:28 »
dar alanlarda etkili muttalip keser zaten geniş alana ekmio finasterid yan etkiler ilaç bırakılınca genelde geçer unutkanlık yapar cinsel güçte azalma yapar karaciğere zarar verebilir
saçları ekmeydi dersin

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 12 Kasım 2017, 00:41:19 »
Sanırım ekim yapma sürecinden vazgeçmek üzereyim. Bütçem beklentilerimi karşılayacak yeterlikte değil anladığım kadarıyla. Forumda fiyat performans olarak nitelendirilen bazı ekimcilerin olumsuz sonuçlarını biraz irdeleyip görünce o riski göze almak zor geliyor. Evet ön kısma ekilen saçlar genellikle çıkıyor fakat önden bakıldığında dik dik bir görüntü olmasındansa ekim yaptırmamak daha iyi sanırım. Karar verme süreci çok daha zormuş. İlk defa bu kadar yaklaşmıştım.

Madun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 12 Kasım 2017, 01:45:41 »
"Ayrılık da sevdaya dahil" karar verme süreciniz normal seyrinde ilerliyor.
"Sloocer"ın değerlendirmesini merak ediyordum. Buradan da çağırıda bulunayım.

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 14 Kasım 2017, 23:02:01 »
"Ayrılık da sevdaya dahil" karar verme süreciniz normal seyrinde ilerliyor.
"Sloocer"ın değerlendirmesini merak ediyordum. Buradan da çağırıda bulunayım.

Teşekkürler Madun. Sloocer sanırım görmedi. Yakın zamanda Esma Serkan Tetik  ve Cosmedica  Dr. Levent Acar ile de görüştüm. Esma Serkan Tetik'te beni cezbeden gördüğüm kadarıyla donör alanını çok hırpalamamaları. Serkan beyle olan telefon görüşmemizde 3000 greft civarı önerdi fakat yüzyüze görüşme yapmadan karar vermenin zor olacağını da ekledi. Bununla birlikte kulak üstü donör bölgesinin zayıf olduğunu da ekledi.

Cosmedica'dan gelen e-posta ise aynen şu şekilde:

Merhaba Omer Faruk Bey;

Alıntı
Resimlerinizi inceledik ortalama 3000-3500 kok ekim gerceklestirerek on hattinizi yogunlastirip yeni bir cizgi olusturabiliriz.

Cosmedica olarak en yeni yöntem olan FUE + PRP (Kök Hücre Desteği ) yöntemini kullanmaktayız. Bu yöntem ile bireyin ense ve iki kulak arkasın da ki saç kökleri tek tek ince uçlu micro motor yardımı ile alınarak açık olan bölgeye nakli manuel olarak tek tek gerçekleştirilmektedir.Operasyonlarımız Medical Park Hastanesi Bhaçelievler Şubesinde gerçekleştirilmektedir.
Fue Yönteminin Avantajları
Saç köklerinin alındığı bölgede doku alınmadan yalnızca alınacak kök hücresi üzerinde titizlikle çalışılmaktadır
Saç kökleri sadece ense bölgesinden değil. Kulakların üst kısmından da alınır.
Lokal anestezi ile yapılır ve işlem son derece konforludur
Saç kökleri özel mikromotor sayesinde tek tek alınır,çok kısa sürede iyileşme gözlenir.Başın arkasında dikiş ve yara izi olmaz,.
Bir seansta 4000-6000 arası graft yani 8000-12.000 arası saç teli ekimi yapılabilmektedir.
Gerekirse vücudun diğer bölgelerinden (sırt, göğüs) saç kökü alınabilir
Hafif ve orta dereceli saç kayıplarında (önlerden başın tepesine kadar gelen) çok iyi bir sonuç alınır.
Yara izi kesinlikle bırakmaz .
Kadınlara ve erkeklere uygulanır.
Son derece doğal sonuçlar elde edilir
Bu yöntemle bıyık, sakal ,favori ve kaşlar da ekilebilir.
Saçlı derideki yanık izleri veya yara izleri kapatılabilir
Ertesi gün sosyal hayatınıza dönebilir,seyahat edebilirsiniz

PAKET BİLGİSİ
Fiyat herşey dahil olup, ekilecek saç kökü miktarına göre değişmektedir.
* Uzman doktorumuz tarafından gerçekleştirilecek olan tüm muayene işlemleri ve saç analizi
* Kan Testleri
* Fue yöntemiyle saç ekimin de maximum sayıda greft
* Gerekli olan tüm ilaçlar
Fiyatimiz nakit odeme ile 6000 TL olup KK ile %18 fiyat farki olusmaktadir,

Saygilarimlar

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 17 Kasım 2017, 10:18:59 »
Ömercim paylaşımını gordum açıkcası fakat yanlış bir yorum ile yanlış yönlendirme yapmaktan çekindiğim için yorum yapamadım.
Bana kalır ise senin ekimin kısa vadede her türlü kime ektirirsen ektir mutlu eder(tepe sağlam, donör sağlam vs)
Fakat şöyle de bir durum var Ki; dökülmeyi finast tarzı DHT bloker bir takviye kullanmadığın taktirde 4-5 sene sonra  sıkıntılı bir durum yaşayabilirsin. Hernekadar açıklığın çok görünmesede öndeki binlerce saç telin dökülme fazına geçmiş ve bu saatten sonra onlarda kayıplar taşıyacağın kesin. Öndeki sacların incelmiş hatta digerlerine nazaran çok daha yavaş uzayan bir hal almış Ki bu bence o sacların artık misafir olduğu anlamı taşıyor.Bu durumda iyi bir planlama yapmak çok çok zor.
1. Alternatif (ben kesinlikle önermiyorum) finasteride tarzı bir takviye ile bu saçlarıda canlandırıp ,yapacağın sac ekimi ile dudak ısırtan bir sonuç alman.
2.alternatif donoru iktisatlı kullanıp kısa vadede 1 ekim sonrasında 2. Ekim olacak şekilde bir planlama yapman.
3. Biraz daha beklemek ki bu çok mümkün görünmüyor , belliki niyetine girmişsin bunsaatten sonra bir şekilde ektireceksin :)
Donorun gayet iyi , dökülme tipin ileriki dınemler için gayet ekşme uygun . Kesinlikle 5000-6000 gibi bir ekime girme , senin için uygun bir planlama değil bu.. zaten öndeki incelemiş olan, yavaş uzayan saçlarının bir çoğu ekimdeki travmaya direnemeyip gidecek.

Şahsi düşüncelerim bunlar, ekimci değilim , doktor değilim sadece fikir yürütüyorum , en doğru bilgiyi Tabiki canlı olarak görüşeceğin ekşmciler vereceklerdir Tabiki tek amacı ticaret olanlar değilde bu işi layıkı ile yapan vicdan ve vizyon sahibi olanlar..

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 17 Kasım 2017, 20:40:59 »
Ömercim paylaşımını gordum açıkcası fakat yanlış bir yorum ile yanlış yönlendirme yapmaktan çekindiğim için yorum yapamadım.
Bana kalır ise senin ekimin kısa vadede her türlü kime ektirirsen ektir mutlu eder(tepe sağlam, donör sağlam vs)
Fakat şöyle de bir durum var Ki; dökülmeyi finast tarzı DHT bloker bir takviye kullanmadığın taktirde 4-5 sene sonra  sıkıntılı bir durum yaşayabilirsin. Hernekadar açıklığın çok görünmesede öndeki binlerce saç telin dökülme fazına geçmiş ve bu saatten sonra onlarda kayıplar taşıyacağın kesin. Öndeki sacların incelmiş hatta digerlerine nazaran çok daha yavaş uzayan bir hal almış Ki bu bence o sacların artık misafir olduğu anlamı taşıyor.Bu durumda iyi bir planlama yapmak çok çok zor.
1. Alternatif (ben kesinlikle önermiyorum) finasteride tarzı bir takviye ile bu saçlarıda canlandırıp ,yapacağın sac ekimi ile dudak ısırtan bir sonuç alman.
2.alternatif donoru iktisatlı kullanıp kısa vadede 1 ekim sonrasında 2. Ekim olacak şekilde bir planlama yapman.
3. Biraz daha beklemek ki bu çok mümkün görünmüyor , belliki niyetine girmişsin bunsaatten sonra bir şekilde ektireceksin :)
Donorun gayet iyi , dökülme tipin ileriki dınemler için gayet ekşme uygun . Kesinlikle 5000-6000 gibi bir ekime girme , senin için uygun bir planlama değil bu.. zaten öndeki incelemiş olan, yavaş uzayan saçlarının bir çoğu ekimdeki travmaya direnemeyip gidecek.

Şahsi düşüncelerim bunlar, ekimci değilim , doktor değilim sadece fikir yürütüyorum , en doğru bilgiyi Tabiki canlı olarak görüşeceğin ekşmciler vereceklerdir Tabiki tek amacı ticaret olanlar değilde bu işi layıkı ile yapan vicdan ve vizyon sahibi olanlar..

Çok teşekkür ederim ufkumu genişleten bir paylaşım oldu. En ufak şey bile bu kararı etkileyebiliyor o yüzden size hak veriyorum. Tüm bu yazılanlar ışığında bir yol çizmeyi düşünüyorum artık. Bu süreçte yorumlarını esirgemeyen bütün üyelere teşekkür ederim.

bahti34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 17 Kasım 2017, 22:14:28 »
Dr.Koray Erdoğan'a çok büyük saygı duyuyorum,yaptığı iş sektörün çok üstünde lakin yüksek grefts söylemesini kavramakta güçlük çekiyorum.Arkadaşın donör bölge maşallah çok sağlam , tepede de dökülme yok yani Allah aşkına fazla değil mi?5000 grefts.

Tamam aralara giriyor diyeceksiniz , ön bölgeyi agresif ekecektir diyeceksiniz ama bir ben mi önerilen greftin çok yüksek bir rakam olduğunu düşünüyorum?

bahti34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 17 Kasım 2017, 22:33:01 »
Bu arada şunu da belirteyim: şahsıma,bu saç kime ektirilmeli? diye soracak olsaydınız  , Koray hocayı söylerdim.Koray hoca ile yüz yüze görüşebilirseniz şayet ikinci bir ekimi de düşünürekten greft miktarını konuşabilirsiniz.

Ayrıca saçlarınız dalgalı olduğundan mütevellit bir haylı kapatıcı ve güzel bir ekim olacağını düşünüyorum.

bahti34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 19 Ocak 2018, 00:11:32 »
omerfaruk hocam bir karar verebildiniz mi ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 19 Ocak 2018, 02:29:20 »
Dr.Koray Erdoğan'a çok büyük saygı duyuyorum,yaptığı iş sektörün çok üstünde lakin yüksek grefts söylemesini kavramakta güçlük çekiyorum.Arkadaşın donör bölge maşallah çok sağlam , tepede de dökülme yok yani Allah aşkına fazla değil mi?5000 grefts.

Tamam aralara giriyor diyeceksiniz , ön bölgeyi agresif ekecektir diyeceksiniz ama bir ben mi önerilen greftin çok yüksek bir rakam olduğunu düşünüyorum?

Açıklıga bakılınca her cm2 55 greft olarak düşünürsek normal  ön den vertexse kadar ve temle de eklersek sayı normal ve cok sık bır saç olur
Global Moderator

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 19 Ocak 2018, 07:46:08 »
öne ekilcek dandik yer ekerse facia olur .ekimde cılızlaşmış saçlar zaten dokulcek ama kalitesiz ekimde kendi normal saçlarında dokulur ekim yapılan aralardaki şakakta herkesin çıkmaz iyi yer ekmeli guzel omn çizgide çizilcek .saçına benzer yapıda sonuc almış ornekleri ölçü al bence .yanlış bir ekim hayatını karartır kaliteli ekimcilerle yuzyuzede herseyi konus
saçları ekmeydi dersin

bahti34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 19 Ocak 2018, 12:47:13 »
öne ekilcek dandik yer ekerse facia olur .ekimde cılızlaşmış saçlar zaten dokulcek ama kalitesiz ekimde kendi normal saçlarında dokulur ekim yapılan aralardaki şakakta herkesin çıkmaz iyi yer ekmeli guzel omn çizgide çizilcek .saçına benzer yapıda sonuc almış ornekleri ölçü al bence .yanlış bir ekim hayatını karartır kaliteli ekimcilerle yuzyuzede herseyi konus

Standartı olan yerleri düşünmek lazım , o zaman zaten gidilecek adres azalıyor.diğer iletilerde de yazıldığı gibi açıklığa göre düşünürsek Koray hoca akla geliyor direkt , Koray hoca ile görüşüp  greft miktarını düşürebileceğinizi düşünüyorum ; ileride ikinci bir ekimi düşünerekten (maliyette düşer bu vesileyle).

ömerfaruk hocam,anladığım kadarıyla sizinde gönlünüzden Koray hoca geçiyor ama maliyet endişesi söz konusu sanırım.

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 04 Nisan 2018, 00:20:18 »
omerfaruk hocam bir karar verebildiniz mi ?

kusura bakmayın iletileri görmemişim. Maalesef ertelemek zorunda kaldım. Yüksek linsansımı yeni bitirdim ve doktora için mayıs ayında mülakatlara gireceğim. Eğitim hayatı = stres demek bu da ekimi sürekli ertelememe neden oluyor. Bir de tabi ki gönlümden Koray bey geçiyor. Diğer ekimlere baktığımda hiçbir sonuç beni tatmin etmeyecek diye düşünüyorum. Koray beye ektirmem için de 6 yıllık birikimimi yatırdığım, şu an sahip olduğum hayalimdeki arabamı satmam gerekecek. Ya saç ya araba seçim gerçekten çok zor. Daha önce ilk konuda bahsettiğim birikimimi bitcoine yatırarak erittim maalesef. Bir süre beklemedeyim. Belki bir mucize olur diye bekliyorum. Yorumlar için teşekkür ederim.

Facebook Twitter Instagram