Gönderen Konu: Saç Ekimi İçin Yorumlarınızı Bekliyorum (Fotoğraflı)  (Okunma sayısı 9305 defa)

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar. Forumu uzun süredir takip ediyorum. Yaşım 30 ve internet üzerinden Hakan Doğanay, Zekeriya Kul ve Koray Erdoğan ile görüştüm. Sırasıyla 3500,3000 ve 5000 greft önerdiler. Bütçe olarak en fazla 25bine çıkabilirim.  İncelediğim kadarıyla standartı oturtan sadece 1-2 doktor var. Diğerleri biraz şans işi. Sizlerin de düşüncelerini almak istedim. Ön tarafta sık ve diplerinin ekim olduğu belli olmayan bir ekim olsun istiyorum açıkçası. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi İçin Yorumlarınızı Bekliyorum (Fotoğraflı)
« Yanıtla #1 : 26 Ekim 2017, 22:34:01 »
Diğer fotoğraflar da bu şekilde.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Ekim 2017, 22:43:19 »
Tam saç ekimcilerinin aradığı dökülme tipi:) maşallah hem donör bölgeniz sağlam hemde sadece önler açılmış.

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 27 Ekim 2017, 19:32:02 »
Tam saç ekimcilerinin aradığı dökülme tipi:) maşallah hem donör bölgeniz sağlam hemde sadece önler açılmış.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Donör bölgem sık ama sac ekimi için karar verme süreci saç ettirmekten cok daha zor geliyor. Diğer tecrübeli arkadaşların da yorumlarını merak ediyorum doğrusu.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 27 Ekim 2017, 19:51:17 »
Hocam açık ve net konusmak gerekirse bu iş bütce işi koray hocaya gidersen tabiki bunu herkez biliyor cok kaliteli sonuc alirsin saclarinda ekime tam olarak uygun digerleride tatmin edebilir ama koray hoca olursa hayalindeki saclara kavusursun ben butcem olsun hic tereddut etmeden giderim ama 25 bin tl ilede koray hoca olmaz iyi arastirip karar vermelisin

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 27 Ekim 2017, 20:07:24 »
sitede ekim resimlerinde saçına benzeyen ekimlerin sonuclarına bak oyle hareket et bence
saçları ekmeydi dersin

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 28 Ekim 2017, 12:06:20 »
Saç ekimi sonuçlarına baktığımda Koray hoca haricindekiler maalesef çok da tatmin edici sonuçlara sahip değiller ( Kişiden kişiye, beklentiye göre değişir ve karşılaştırmadır).  Göz kararı bakarak değil de Koray hoca gibi saç için gerekli analizleri yapan daha uygun fiyatlı bir yer olsa yaptıracağım ama 12500 euroyu düşününce benim gibi öğretmen biri için biraz fazla. Bu ülkede işini düzgün, yalan dolan olmadan yapanlara ulaşmak artık giderek daha da zorlaşıyor. Koray hocayı bu konuda eleştirmek haddime değil. Kendisini başarısından dolayı takdir ediyorum. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 29 Ekim 2017, 10:21:00 »
3ünün içinde koray erdoğana para yetmiosa ben olsa hakan doğanayı takibe alırdım baska ilhan serdaaroğlu bazen ii işler çıkarıo hasan akıl fena değildi ama motorla alıo son gunler ilgislzik vardenilio hastalara daha sitede guzel orneklri olan ekimciler var ekim resimlerina bak sacına uygun olan ekimlere dokulme tipi senle bir  olan ornekleri arastır bence
saçları ekmeydi dersin

Madun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 29 Ekim 2017, 12:34:44 »
   Verilen greft sayılarının hepsi ön çizginin yerine göre işinizi görür. Koray Hoca, efsane dediğimiz sonuçları alamayacağı kişilere saç ekmez. Size 5000 greft önermesi demek, geride olmayan bir saç çizgisiyle güzel bir sonuç  alabileceğiniz anlamına geliyor. Ön çizginizdeki ince saçlar, hocanın önereceği finasteride cevap verecek gibi duruyor.
     25000 tl çok güzel bir bütçe. Saçlarınız ekim için gerçekten çok müsait. Saç ekimi kararınız yerinde. Araştırmaya devam edin, görüşmeler yapın, acele etmeyin. Doğru kararı vereceksiniz, değerli meslektaşım.

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
« Yanıtla #9 : 29 Ekim 2017, 18:13:59 »
Ekım güzel olur bu saça ektir pisman olmazsin ammam iyi bir doktora kardeşim
ALLAH"ın adamıyık...

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 31 Ekim 2017, 00:20:17 »
Tekrar teşekkür ederim arkadaşlar ve meslektaşım. Kendime yapılan bir yatırım olduğu için riske atmak istemiyorum. Proscar ilacını eczaneden reçetesiz alabiliyor muyuz ve kullandığımda herhangi bir yan etki görürsem anında bıraktığımda etkileri sonraki süreçte devam eder mi?

Bugün Dr. Muttalip Keser beye de aynı fotoğrafları gönderdim ve 2000 greft kadar sıklaştırma ekimi yapabileceğini söyledi. Forumda Muttalip beyin benimkine benzer dökülme yaşayan ekimine şahit olmadım.  Sizler ne düşünürsünüz acaba?

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 31 Ekim 2017, 01:27:53 »
Maddi durumunuzun yeteceğini düşünüyorsanız muttalip kesere gidin

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
« Yanıtla #12 : 31 Ekim 2017, 14:18:08 »
yok be kardeşim muttalip kesere gerek yok bu saça git koray hocaya muhteşem yapar bu saçı adam bu saçı uçurur benim favorim olduğu için bunları yazıyorum kardeşim keser hocada iyi bir hoca sonuçta ama ben taraflıyım maalesef :D
ALLAH"ın adamıyık...

Fatih33

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 31 Ekim 2017, 15:16:28 »
doğallık ön planda olsun istiyosan ve imkanın varsa muttalip keser koray erdoğan ekilenlerin hepsi çıksın diyosan dr sibel ulusan yada dr ilhan serdaroğluyu tercihn edebilirsin

Madun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 31 Ekim 2017, 15:17:37 »
Bence siz iki seansta 5000 civarında greftin ekileceği bir yer araştırın. 2000 greft ektirirseniz büyük ihtimal çizgiyi öne aldırmak için ikinci seansı düşüneceksiniz. Bütçenizle güzel yerler bulabilirsiniz. Finasteride gelince ben şahsen o ilacı elime bile almam, kullananları da yargılamam, herkesin kendi tercihi.

Facebook Twitter Instagram