Merhaba arkadaslar kalem teknigi ile yaklasik 4000 graft ekim yaptirdim, on kisimdaki saclarin ustune ektirdim onlar zaten ince olduklari icin onlari kaybetmeye goz yumdum.
Gercekten sık bi ekim oldu. Ön çizgi aynı kaldı zaten yıllardır hafif açıktı şakaklarım doğal kalsın sadece gürleşsin istedim.
Sac ektirdigim yerdekiler surekli sasirdi graftlar 5 6 li cikti 2 bin 500 kadari dediler boyle birseyi ilk kez goruyoruz ve köklerin cok uzun derin oldugunu tellerin kalin oldugunu soylediler birbirlerine hatta göstermek için aradılar diğer hemsireleri cagirdilar böyle birsey gördünüz mü diye.
Ensemde de su an bile belli olmuyor sac alindigi graft cok fazla 3 ekim daha gider dediler bunun icin sık olması garanti olsun diye cok aldiklarini soylediler genel anlamda cok memnunum. Ben de doktorum bu arada islemler esnasinda bakis acim hep daha gercekci oldu, ve ortami incelerken de ayni sekilde yeni vakit bulup yazabildim.
Dip not olarak dökülmem zaten agresif değildi 3 yıldır stabildi ve saçlarım kalındı yanlarda üstün bi kısmı ve arkada buna güvenerek genç yaşta ektirdim zaten benim saçlarım %100 dökülme değil de uzun yıllara yayılan seyrekleşmeye maruz kalacaktı şimdi seyrekleşse de daha az seyrek olacak ve en azından 5 10 yıl en verimli görüntüde kalacak bu genetik, çok daha ciddi gidici olsaydı o zaman sürecin tamamlanmasını beklemek 30 yaşından önce daha mantıklı olacaktır, inşallah herkes gönlündeki saçlara kavuşur. 12 ay sonra sonucu aldığımda inşallah başka bir ülkeden tekrar fotoğraf atacağım ön kısımdaki fark fark ediliyor mu sizce diye veya benzeri diffüz seyrekleşmesi olanlar için öngösterim niteliğinde olması adına.
Allah herkese gönlündekini nasip etsin, umarim beklentilerimizi hepimiz aliriz gönlünüze göre olması dilekleriyle. 🙏