Gönderen Konu: 08.12.2022 Bursa İbrahim Erayhan ( norwod 6 ) Yaş 29 ( 4.300 Greft)  (Okunma sayısı 25922 defa)

kkursatt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle saç ekiminiz hayırlı olsun ve umarım istediğiniz gibi bir sonuç alırsınız. Buradaki tüm ekim adaylarının ve ekim yaptıranların ortak beklentisi bu, kimse burada kimseyle ilgili kötü düşünemez. Sizin sürecinizde hem ekim merkezi hem de siz büyük bir cesaret göstermişsiniz. Fakat ben bu tarz cesaret gösterilen durumlarda hiçbir kahramanlık göremiyorum ve hayranlık duyamıyorum maalesef, zira burada opsiyonel olan (hayat memat meselesi olmayan) bir durum var ve spesifik bir cerrahi süreç için uygun olmayan bir hastaya uygun olmadığı ilgili cerrahi süreç yine de uygulanıyor. Ekim merkezleri ekim adaylarından operasyon öncesi bir sürü sorumsuzluk beyanı alsalar bile bunu etik bulmuyorum.

Lütfen beni yanlış anlamayın ama bence kimse için iyi bir örnek değilsiniz. İyi bir sonuç alırsanız (ki inşallah alırsınız), olsanız olsanız "bir istisna, bir tesadüf" olursunuz ki bunlar her zaman asıl olan durumun (ekime uygun olmayan kişilerin kural olarak ekim yaptırmaması gerekmesinin) ciddiyetini güçlendiren bir olgudur bana göre. Sizin iyi sonucunuzu görüp sizin gibi cesaret edecek birçok insanı iyi olan sonucunuzun yanıltma ihtimali ve bu kişileri hayal kırıklığına uğratma ihtimali söz konusu olacaktır. Eminim bunun vebalini siz de almak istemezsiniz. Böyle bir durumda "ben iyi bir örneğim" demektense "ben kendim her şeyi değerlendirip kendi vücudumla ilgili bir risk aldım. Haliyle bunu kimseye tavsiye etmiyorum." şeklinde yaklaşılması gerekirdi diye düşünüyorum.

Bu forum aynı dertten muzdarip yüzlerce kişiye doğru (ve görece bilimsel) bilgi vermek için var olan bir platform olduğu için bunun hassasiyetle altını çizmek istedim. Burada hepimizin görevi ihtimalleri ve gerçekleri en iyi şekilde birbirimize aktarmak. Kesinlikle iyi niyetli biri olduğunuzu düşünüyorum ve umarım risklere rağmen çok güzel bir sonuç alırsınız. Selamlar.

Teşekkür Ederim .  Ektirmeyi Düşünmüyordum ektirdim. Kötü olsada ŞANSIMI DENEDİM . İçimi rahatlattım Özgüvenim Toparlanmaya başladı Elimden geleni Yaptım Diyebilmek için saç ektirdim  SİMİLASYON Düşünerek ektirdim Planım belli 1.Saç ekim - Similasyon  2. ekim - Similasyon . Sonrası Allah kerim .

ballad

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
kardesim son durum nedir.bi guncelleme yaparmisin

kkursatt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
kardesim son durum nedir.bi guncelleme yaparmisin

64.Gün kaşıntılar artıyor minik minik noktalar  belirdi

Solcar b12 Günde 1 adet dilaltı
xpecia sabah akşam

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
saç geli,şimi için henüz süreç erken umarım güzel başlar saç çıkışları
Global Moderator

kkursatt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
90. gün

EczacıAL

• Full Member
Süreç gayet güzel ilerliyor maşallah.
Benim merak ettiğim ise donör bölge nasıl toparlandı mı ?
Esma&Serkan TETİK (Antalya) l 2-3 Aralık 2022lYaş30 l Saç+ Sakal DHİ 4137 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=29652.0

kkursatt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç gayet güzel ilerliyor maşallah.
Benim merak ettiğim ise donör bölge nasıl toparlandı mı ?

Şahsem en büyük korkum dönör bölgeydi hiç belli değil ! Bu yüzden çok mutluyum

kkursatt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
115.Gün Gidişat Yavaş Gibi Açıklık alan fazla Belki ondan Belki İnce telli olmaktan Bakalım 🤔

ballad

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
gayet iyi bence 115 gune gore.bakalim 6 ay olsun

kkursatt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
120.Gün (4.ay )

forzahakan58

• Full Member
Gelişmeye başlamış. Güzel görünüyor önden

ballad

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
oooo gayet iyi iki ay sonra ayna kirar catlatir 😀👍

kkursatt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
oooo gayet iyi iki ay sonra ayna kirar catlatir 😀👍

Hadi inşallah amacımız o değilmi😅😅😅

Arabada ışıktan dolayı güzel çıkıyor
Yalnız çok ince saçlar umarım kalınlaşır

Astra eye

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hadi inşallah amacımız o değilmi😅😅😅

Arabada ışıktan dolayı güzel çıkıyor
Yalnız çok ince saçlar umarım kalınlaşır

Hocam süreçten memenunmusunuz fikirlerinizi paylaşırmisiniz

kkursatt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam süreçten memenunmusunuz fikirlerinizi paylaşırmisiniz

süreçten menmunum böyle bile kalsa benim için yeterli ama böyle kalacağınıda düşünmüyorum.
İiyiki Yaptırmışım ön çizgisi kaybolmuş biri olarak yeni ön hattım Gayet hoş oldu yukarda gibi gözüksede saçlar uzayınca Güzel bir hal alacaktır.

Başka bir ekimcinin Söylediği ;
Sürecin hızlı ilerlemiş Nedeni Alkol - sigara kullanmamam Ekimin temiz yapılması.

Facebook Twitter Instagram