Kesinlikle herkez için ortak noktamız İyi olması
ben diğer insanlar için çok güzel bir örneğim
İnce telli zayıf dönörlü alanı açık bir çok kişi için
Alın size örnek çok yok nu tür zor vaka umarım iyi olur iyi olursada paylaşıcaz
Kötü olursada paylaşıcaz
Haklı hakısız aramak değil isteklerim doğrultusunda memnun olmak ben ekimden sonra 1 seans Similasyon da düşünüyorum açıkcası 8-9 ay sonra
Öncelikle saç ekiminiz hayırlı olsun ve umarım istediğiniz gibi bir sonuç alırsınız. Buradaki tüm ekim adaylarının ve ekim yaptıranların ortak beklentisi bu, kimse burada kimseyle ilgili kötü düşünemez. Sizin sürecinizde hem ekim merkezi hem de siz büyük bir cesaret göstermişsiniz. Fakat ben bu tarz cesaret gösterilen durumlarda hiçbir kahramanlık göremiyorum ve hayranlık duyamıyorum maalesef, zira burada opsiyonel olan (hayat memat meselesi olmayan) bir durum var ve spesifik bir cerrahi süreç için uygun olmayan bir hastaya uygun olmadığı ilgili cerrahi süreç yine de uygulanıyor. Ekim merkezleri ekim adaylarından operasyon öncesi bir sürü sorumsuzluk beyanı alsalar bile bunu etik bulmuyorum.
Lütfen beni yanlış anlamayın ama bence kimse için iyi bir örnek değilsiniz. İyi bir sonuç alırsanız (ki inşallah alırsınız), olsanız olsanız "bir istisna, bir tesadüf" olursunuz ki bunlar her zaman asıl olan durumun (
ekime uygun olmayan kişilerin kural olarak ekim yaptırmaması gerekmesinin) ciddiyetini güçlendiren bir olgudur bana göre. Sizin iyi sonucunuzu görüp sizin gibi cesaret edecek birçok insanı iyi olan sonucunuzun yanıltma ihtimali ve bu kişileri hayal kırıklığına uğratma ihtimali söz konusu olacaktır. Eminim bunun vebalini siz de almak istemezsiniz. Böyle bir durumda "ben iyi bir örneğim" demektense "ben kendim her şeyi değerlendirip kendi vücudumla ilgili bir risk aldım. Haliyle bunu kimseye tavsiye etmiyorum." şeklinde yaklaşılması gerekirdi diye düşünüyorum.
Bu forum aynı dertten muzdarip yüzlerce kişiye doğru (ve görece bilimsel) bilgi vermek için var olan bir platform olduğu için bunun hassasiyetle altını çizmek istedim. Burada hepimizin görevi ihtimalleri ve gerçekleri en iyi şekilde birbirimize aktarmak. Kesinlikle iyi niyetli biri olduğunuzu düşünüyorum ve umarım risklere rağmen çok güzel bir sonuç alırsınız. Selamlar.