Hintell neden yazdıklarımı siliyorsun? Aşağıdaki görsele cevap verebilir misin?
Bu yüzden ibrahim bey
Kısaca ekime uygun olmayan birine ekim yapmışsınız bunu dile getirmeyelim mi ya da ekime uygun olmayan kişye ekim yaptığınız için napalım alkışyalım mı neyi savunuyorsunuz neye karşı çıkıyorsunuz anlamak mümkün değil ekime uygun dedilsin yaptırma dedik fikrimizi söyledik.
Arkadaşda yaptırdı konu uzadığı için sürekli garip bir şekilde savunma modu buna gerek yok.. bundan sonra süreç önemli inşallah risk alıp duruma göre güzel bir sonuç ortaya çıkar temennim bu yöndez ama Saçma sapan bir hal aldı durum
Sana gelince iyi bir sonuç almanı senin kadar isterim ben senin dostunum kardeşim ileti silmemin nedinide yukarda aslında mesaj atıp uyaracaktım ama konuda çok merak etmiş ibrahim bey paylaşdım
başka nickle gelip savunma yapmayın kendi isminizle yazın bence.
Hayatım ameliyatanede geçiyor ibrahim’cim merak ediyorsan:)
Artık kaçtaneye girmişim sen hesap et
Arkadaşın donörüne bakıp bunu görmek çok zor bir durum değil:)
Kendi de uygun olmadığını söylüyor zaten. Sende zor bir vaka diyerek belirtiyorsun:) Daha ne olsun?
Zor bir vaka değil uygun olmayan bir vaka bunun ikisini bir birinr karıştırmayalım.
Simdi bu ekim başarısız olursa ne diyeceksin o zaman ekime uygun değildin şanşımızı denedik mi diyeceksin bu sonuç başarısız olsa ( umarım olmaz) ben seni suçlamam keşke saç ekmeseydin durumu anlatsaydın derim sadece mesala. Çünkü arkadaş bunu istemiş.
Ben kendi mesleğimde olmayacak bir durum görürsem kişiye şansımızı deneyelim demem. bence bu riske değmez derim. Ve yapmam gereken işlemi. anlatmak istediğiniz durum bu
Neyse bundan sonra süreci yorumlayalım hayırlısı olur inşallah